Maserati Quattroporte

Joi, 18 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Maserati oprește dezvoltarea versiunii electrice a lui Quattroporte

Maserati a anunțat că a oprit dezvoltarea versiunii electrice a lui Quattroporte. Potrivit mărcii italiene, există dubii cu privire la performanțele unui asemenea model.
Vineri, 29 Decembrie 2023 | Industrie

Maserati: producția versiunii electrice a modelului Quattroporte înghețată

Producția versiunii electrice a lui Quattroporte, numită Folgore, a fost înghețată. Livrările acestui model ar fi trebuit să înceapă în 2025.
Marti, 28 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitoarele Maserati Ghibli, Quattroporte și Levante Trofeo: versiunile de performanță ar urma să fie echipate cu un V8 de 4.0 litri

Maserati a publicat prima imagine teaser cu viitoarele Ghibli, Quattroporte și Levante Trofeo. Gama de performanță va fi prezentată în 10 august.
Joi, 01 August 2019 | General

Planurile Maserati pentru următorii ani: italienii lansează o sportivă nouă în 2020 și un frate mai mic pentru SUV-ul Levante în 2021

Planurile Masrati includ lansarea unui model sport către finalul anului viitor. Conform surselor, acesta va avea la bază conceptul Alfieri expus în 2014. În 2021, italienii vor veni pe piață cu un SUV nou mai mic decât Levante.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Industrie

Vânzările scăzute au generat regândirea strategiei: Maserati amână lansarea noilor modele și întrerupe producția până în 15 ianuarie

Maserati a început să întrerupă producția la 3 uzine până spre jumătatea lunii ianuarie ca urmare a vânzărilor în scădere și ar putea amâna lansarea celor 3 modele planificate pentru 2018.
Miercuri, 23 Martie 2016 | Masini autonome

Maserati se alătură curentului autonom: Levante, Ghibli şi Quattroporte vor primi funcţie de pilot automat pe autostradă

Maserati a dezvăluit că SUV-ul Levante, dar şi modelele Ghibli şi Quattroporte, vor primi în următorii doi ani funcţie de pilot automat pe autostradă.
Marti, 09 Februarie 2016 | Feature

Cina cea de taină: de vorbă cu șeful Maserati despre SUV-ul Levante și vânătoarea de rivali germani

Automarket a luat cina cu Giulio Pastore, șeful Maserati, la poalele masivului Mont Blanc. Am aflat cum arată un curs de pilotaj în viziunea italienilor și cum își propune Levante să-l bată pe Porsche Cayenne.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Industrie

Reuters: Maserati oprește producția pentru o săptămână la fabrica lui Ghibli și Quattroporte

Fabrica Maserati din Grugliasco va opri producția timp de o săptămână în luna noiembrie pentru a regla diferența dintre stocuri și cerere, titrează Reuters.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | O lume nebuna

O simplă cutie cu vopsea face daună totală un Maserati

Să transporți vopsea într-un Maserati Quattroporte nu este tocmai o idee bună. Mai ales atunci când cutia este lăsată pe bancheta din spate, iar șoferul încearcă să evite un accident.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Economic

Maserati doboară record după record: 36.500 de mașini vândute anul trecut și o creștere de 136%

Maserati a anunțat că 2014 a adus vânzări mai mari cu 136% decât în 2013 și de șase ori mai mare decât cele din 2012. Cel mai popular produs al italienilor a fost Ghibli.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Corespondenţă de la Geneva 2014: Maserati Alfieri, surpriza exotică de la standul Tridentului

Maserati a pregătit una dintre cele mai frumoase surprize ale Salonului Auto de la Geneva: Alfieri. Conceptul anticipează viitorul design al modelelor italiene.
Miercuri, 04 Decembrie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: 1963, probabil cel mai bun an din istoria maşinilor

Anul 1963 a fost unul încărcat de semnificaţie pentru istoria industriei auto. Repere cu rezonanţă, cum ar fi brandul Lamborghini, modelul Maserati Quattroporte şi legendarul Porsche 911 au luat naştere în urmă cu 50 de ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Octombrie 2013 | Economic

Maserati este pe val: a vândut de patru ori mai multe maşini decât în 2012

Maserati traversează o perioadă foarte bună. Noua generaţie a limuzinei Quattroporte şi Ghibli reuşesc să aducă vânzări importante italienilor.
Marti, 10 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Maserati Quattroporte diesel a debutat la Frankfurt

Maserati a venit la Frankfurt cu versiunea V6 diesel a lui Quattroporte. Aceasta a debutat alături de conceptul Quattoporte Ermenegildo Zegna.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna, ediţie specială pentru Salonul de la Frankfurt

Maserati şi creatorul vestimentar Ermenegildo Zegna au colaborat pentru o ediţie specială a modelului Quattroporte. Modelul va debuta la Frankfurt şi va anunţa o linie viitoare de personalizare.
Vineri, 30 August 2013 | Economic

Vânzările Maserati s-au triplat faţă de 2012, mulţumită noilor Quattroporte şi Ghibli

Maserati se bucură de o evoluţie bună a vânzărilor la nivel mondial. După şapte luni, italienii au vândut de trei ori mai multe maşini decât în tot anul 2012. „De vină” sunt Quattroporte şi Ghibli.
Joi, 13 Iunie 2013 | Intern

Codlea: Investiţie de 20 milioane de euro într-o fabrică de componente Maserati

Nemţii de la Draxlmaier vor investi 20 de milioane de euro pentru a construi a doua lor fabrică la Codlea. Aceasta va produce planşe de bord pentru Maserati.
Miercuri, 22 Mai 2013 | Modele noi

SUV-ul Maserati va fi o maşină complet diferită de ruda americană Jeep Grand Cherokee

Maserati lucrează la primul său SUV din istorie. Se va numi Levante şi va avea puţine elemente în comun cu mai modestul său omolog american Jeep Grand Cherokee.
Joi, 18 Aprilie 2013 | Modele noi

Maserati şi Ermenegildo Zegna pregătesc o ediţie limitată Quattroporte

Maserati şi producătorul de haine de lux Ermenegildo Zegna îşi unesc forţele pentru a da naştere unei ediţii speciale Quattroporte, ce urmează a fi lansată pentru a sărbători centenarul constructorului italian.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Maserati Quattroporte, esenţa luxului italian, a atras privirile tuturor la Geneva

Noua creaţie a Centro Stile Fiat, Maserati Quattroporte, a debutat în versiunea europeană la Salonul Auto de la Geneva. Italienii speră să vândă 50.000 de unităţi pe an.

Tag-uri similare

Maserati, GranTurismo, Maserati Quattroporte, Quattroporte, Maserati GranTurismo, Alfa Romeo 8C Competizione, editie speciala Maserati Quattroporte, Maserati Quattroporte GT S Awards Edition, platforma din aluminiu, platforma Maserati Alfa Romeo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru