Maserati Quattroporte

Joi, 14 Februarie 2013 | Modele noi

Maserati Ghibli, rivalul lui BMW Seria 5, va fi dezvăluit în aprilie

Maserati va expune în premieră mondială noul Ghibli cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Modelul a fost dezvoltat alături de Quattroporte şi promite a fi un sedan sport, rival pentru BMW Seria 5.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Premiere la Salonul Auto de la Detroit 2013

Salonul Auto de la Detroit deschide în fiecare an sezonul lansărilor de modele noi. Este primul eveniment expoziţional important din industria auto, iar ediţia din acest nu duce lipsă de premiere interesante.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Economic

Maserati vrea să vândă de trei ori mai multe Quattroporte anul viitor

Maerati a vândut în primele nouă luni ale anului 4700 de unităţi Quattroporte. Anul viitor însă, italienii au un obiectiv ambiţios: vor să livreze 13.000 de copii ale modelului de lux.
Joi, 06 Decembrie 2012 | Autoipoteze

Maserati plănuieşte un coupe cu motor central şi un model mai mare decât GranTurismo

Maserati plănuieşte să extindă gama sa de modele cu alte două noi propuneri. Una vizează un coupe cu motor central şi alta un GT poziţionat peste GranTurismo, ce va ţinti Bentley.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Modele noi

Maserati Quattroporte - primele imagini şi detalii ale noii generaţii

Maserati a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noii generaţii Quattroporte. Modelul de lux va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit.
Miercuri, 08 August 2012 | Modele noi

Maserati şi Porsche pregătesc Levante şi Pajun, rivali pentru BMW Seria 5

Porsche Panamera va avea un frate mai mic, botezat Pajun. La rândul său, Maserati pregăteşte Levante, un sedan poziţionat sub Quattroporte. Mezinii vor avea datoria să fure din clienţii lui BMW Seria 5.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Industrie

Marchionne: "Maserati va avea trei modele noi. Alfa Romeo poate fi vândută"

În timp ce gama Maserati se pregăteşte de extindere, Alfa Romeo rămâne supusă tentaţiei de a fi vândută oricui vine cu o ofertă de nerefuzat.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | Modele noi

Maserati pregăteşte terenul pentru berlina care se va bate cu BMW Seria 5

Grupul Fiat a anunţat că va investi 500 de milioane de euro în adaptarea uzinei din Grugliasco, acolo unde Maserati va produce, începând cu sfârşitul lui 2012, o nouă berlină de segment E.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | General

Scandal în Italia: Guvernul a cumpărat 19 Maserati Quattroporte în plină criză

Ministerul italian al apărării a cumpărat recent 19 exemplare Maserati Quattroporte, deşi ar fi trebuit să se supună noilor măsuri de austeritate.
Vineri, 10 Iunie 2011 | Autoipoteze

Maserati se desparte de V8-ul tradiţional pentru un V6 Pentastar

Maserati va renunţa la propulsorul V8 de provenienţă Ferrari, în favoarea unei soluţii mai eficiente: "benzinarul" V6 Pentastar, care ar urma să fie supraalimentat.
Miercuri, 18 Mai 2011 | Modele noi

Maserati: fratele lui Quattroporte va avea un V6 diesel de 300 de cai

Maserati va folosi motoare diesel şi benzină preluate de partenerul Chrysler. pentru viitorul sedan de clasă E. Este vorba despre un diesel de 300 de cai şi un Pentastar pe benzină de 400 de cai.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Autoipoteze

Maserati ar putea oferi un SUV şi o nouă berlină

Viitorul SUV de la Maserati nu va folosi un motor V12 de la Ferrari, ci va fi echipat tot cu un motor V8. Constructorul italian va lansa şi o berlină de clasă mare, care va rivaliza partea premium a segmentului E.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Martie 2011 | Autoipoteze

Noul Maserati Quattroporte ar putea debuta în toamnă, la Frankfurt

Maserati ar putea prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, din această toamnă, noua generaţie a modelului Quattroporte. Designul va fi inspirat serios de cel al actualul GranTurismo.
Marti, 26 Octombrie 2010 | Modele noi

Maserati a creat un pachet sport pentru Quattroporte

Maserati Corse a înlocuit toate panourile din lemn de la bordul lui Quattroporte S cu elemente din fibră de carbon şi a creat un pachet de accesorii intitulat MC Sport Line pentru modelul respectiv.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Autoipoteze

Mezinul gamei Maserati va sosi mai devreme, în 2011

Constructorul italian încearcă să aducă pe piaţă un model poziţionat sub Quattroporte, care să se poziţioneze ca entry-level. Lansarea sa este programată pentru toamna lui 2011.
Miercuri, 29 Septembrie 2010 | Modele noi

Următorul Maserati Quattroporte nu va fi mai mare, ci mai uşor

Viitoarea generaţie a lui Maserati Quattroporte îşi va păstra dimensiunile şi grila faţă şi va primi un sistem de tracţiune integrală şi motorizări mai eficiente, toate pe o caroserie mai uşoară.
Joi, 02 Septembrie 2010 | Autoipoteze

Maserati Biturbo ar putea reveni ca un frate mai mic al lui Quattroporte

Maserati ar putea lansa în următorii trei ani un model de clasă E, poziţionat sub Quattroporte. Sedanul va avea la bază platforma viitorului Chrysler 300C şi va porni de la aproximativ 55.000 de euro.
Marti, 29 Iunie 2010 | Modele noi

Maserati va oferi tracţiune integrală şi un sistem stop-start pe viitorul Quattroporte

Viitoarea generaţie a lui Maserati Quattroporte va fi echipată cu un sistem Stop-Start şi va consuma cu aproximativ 25% mai puţin decât actualul model, iar unele versiuni ar putea avea tracţiune integrală.
Sambata, 05 Iunie 2010 | Modele noi

BMW Gran Coupe ar putea deveni viitorul Seria 6

BMW Gran Coupe va intra în producţia de serie începând cu anul 2012. Modelul german va deveni rivalul direct al lui Porsche Panamera sau Audi A7.
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Industrie

Maserati va scoate pe piata un model de doar 55.000 de euro

Mercedes E-Klasse, BMW Seria 5 si Audi A6 vor primi un scurt timp un rival marca Maserati. Acesta va costa doar 55.000 de euro si va fi lansat pana in 2013.

Tag-uri similare

Maserati, GranTurismo, Maserati Quattroporte, Quattroporte, Maserati GranTurismo, Alfa Romeo 8C Competizione, editie speciala Maserati Quattroporte, Maserati Quattroporte GT S Awards Edition, platforma din aluminiu, platforma Maserati Alfa Romeo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru