Maserati GranTurismo

Sambata, 21 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Maserati Granturismo: trei versiuni, trei interioare

Maserati a publicat imagini cu interiorul lui maserati granturismo. Acesta depinde de versiunea aleasă: Modena, Trofeo și Folgore. Fiecare are o identitate puternică. Vouă care vă place?
Vineri, 11 Septembrie 2020 | Modele noi

Teaser pentru noua generație Maserati GranTurismo: modelul va fi prezentat în 2021 și va avea versiune electrică

Maserati a publicat un teaser cu silueta viitoarei generații GranTurismo, care va fi prezentată oficial în anul 2021 și va primi o versiune electrică.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | General

Maserati a încheiat producția actualului GranTurismo: ultimul exemplar se numește Zeda și are o caroserie vopsită în trei nuanțe

Maserati a anunțat finalul producției pentru actualul GranTurismo. O nouă generație va fi lansată în scurt timp, iar producătorul italian menționează că aceasta va primi și versiuni complet electrice.
Joi, 01 August 2019 | General

Planurile Maserati pentru următorii ani: italienii lansează o sportivă nouă în 2020 și un frate mai mic pentru SUV-ul Levante în 2021

Planurile Masrati includ lansarea unui model sport către finalul anului viitor. Conform surselor, acesta va avea la bază conceptul Alfieri expus în 2014. În 2021, italienii vor veni pe piață cu un SUV nou mai mic decât Levante.
Marti, 25 Iulie 2017 | Modele noi

Italienii și deadline-urile: lansarea noii generații Maserati GranTurismo a fost amânată pentru anul 2019

Deși trebuia să apară la finalul anului 2018, noul Maserati GranTurismo a fost amânat. Italienii susțin că au nevoie de mai mult timp pentru a dezvolta o platformă nouă.
Miercuri, 28 Iunie 2017 | Modele noi

Maserati GranTurismo facelift: coupe-ul sportiv primește schimbări minore de design și un ecran touch de 8.4 inch

Maserati GranTurismo facelift introduce o grilă nouă și câteva îmbunătățiri la interior, printre care se numără și un ecran touch cu diagonala de 8.4 inch.
Sambata, 27 August 2016 | O lume nebuna

Programul Rabla naște opere de artă: Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador și Mercedes 300 SL, reproduse din fier vechi

50 de artiști au fost invitați într-un centru de colectare a fierului vechi. Ce a ieșit din mâinile lor și resturile de tablă, roți zimțate și cauciucuri sunt adevărate opere de artă.
Vineri, 11 Martie 2016 | Economic

Socotelile se strică pentru Maserati: Ținta de vânzări scade la 50.000 de mașini pe an, iar Alfieri este amânat

Maserati privește cu grijă către evoluția vânzărilor sale până la finalul acestui deceniu, chiar dacă abia a lansat SUV-ul Levante, mașina care ar trebui să impulsioneze cifrele Tridentului.
Vineri, 27 Martie 2015 | Tehnologie

Utilizatorii Uber din Singapore pot comanda taxiuri exotice: Maserati GranTurismo şi Lamborghini Gallardo

Uber a ajuns la un alt nivel în ţările foarte dezvoltate. Supercaruri ca Maserati GranTurismo şi Lamborghini Gallardo pot fi comandate de către utilizatorii serviciului de taximetrie.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Economic

Maserati doboară record după record: 36.500 de mașini vândute anul trecut și o creștere de 136%

Maserati a anunțat că 2014 a adus vânzări mai mari cu 136% decât în 2013 și de șase ori mai mare decât cele din 2012. Cel mai popular produs al italienilor a fost Ghibli.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Modele noi

Maserati Alfieri va fi produs în serie şi va avea o variantă cabrio

Sergio Marchionne a confirmat oficial lansarea unei versiuni de producţie a conceptului Alfieri. Înaintea sa vom face însă cunoştinţă cu SUV-ul Levante.
Luni, 10 Martie 2014 | Modele noi

Maserati Alfieri anunţă un coupe mai mic decât actualul GranTurismo

Maserati Alfieri nu pregăteşte terenul pentru viitoarea generaţie GranTurismo. Italienii au alte planuri pentru concept, destinat a anunţat un coupe mai mic, rival pentru Jaguar F-Type.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 30 August 2013 | Economic

Vânzările Maserati s-au triplat faţă de 2012, mulţumită noilor Quattroporte şi Ghibli

Maserati se bucură de o evoluţie bună a vânzărilor la nivel mondial. După şapte luni, italienii au vândut de trei ori mai multe maşini decât în tot anul 2012. „De vină” sunt Quattroporte şi Ghibli.
Miercuri, 27 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Maserati GranTurismo MC Stradale vine la Geneva cu două locuri în plus

Facelift-ul lui Maserati GranTurismo primeşte o versiune MC Stradale cu patru locuri la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este echipat cu motorul V8 al lui Granturismo Sport, un V8 de 460 CP.
Joi, 06 Decembrie 2012 | Autoipoteze

Maserati plănuieşte un coupe cu motor central şi un model mai mare decât GranTurismo

Maserati plănuieşte să extindă gama sa de modele cu alte două noi propuneri. Una vizează un coupe cu motor central şi alta un GT poziţionat peste GranTurismo, ce va ţinti Bentley.
Marti, 04 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Maserati lansează un concept surpriză la Salonul de la Paris

Maserati va lansa la Salonul de la Paris conceptul unui viitor coupe de două locuri, cu motor central. Modelul ar putea fi văzut şi ca un înlocuitor pentru actualul GranTurismo.
Vineri, 10 Iunie 2011 | Autoipoteze

Maserati se desparte de V8-ul tradiţional pentru un V6 Pentastar

Maserati va renunţa la propulsorul V8 de provenienţă Ferrari, în favoarea unei soluţii mai eficiente: "benzinarul" V6 Pentastar, care ar urma să fie supraalimentat.
Sambata, 07 Mai 2011 | General

Maserati GranTurismo joacă în Dincolo de limite

Universal Studios şi regizorul Neil Burger au decis ca filmul Dincolo de limite, în care rolurile principale aparţin lui Robert de Niro şi lui Bradley Cooper, să fie animat de prezenţa unui Maserati GranTurismo.
Joi, 30 Septembrie 2010 | PARIS 2010

GALERIE FOTO: Iată cel mai uşor şi cel mai rapid Maserati de stradă

Maserati a dezvelit noul GrandTurismo S MC Stradale la Salonul Auto de la Paris. Acesta este cea mai uşoară şi cea mai rapidă creaţie a italienilor destinată drumurilor publice.
Luni, 20 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Cel mai uşor şi rapid Maserati de stradă debutează la Paris

Maserati va prezenta GranTurismo MC Stradale la Salonul Auto de la Paris. Acesta este cel mai rapid model din gama constructorului italian.

Tag-uri similare

Maserati, GranTurismo, Maserati Quattroporte, Quattroporte, Maserati GranTurismo, Maserati GranCabrio, Alfa Romeo 8C Competizione, platforma din aluminiu, platforma Maserati Alfa Romeo, tractiune spate Alfa Romeo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru