Maserati GranTurismo

Miercuri, 08 Septembrie 2010 | Tuning

Mansory a realizat un kit de tuning pentru Maserati GranTurismo S

Mansory a creat un kit de tuning complet pentru Maserati GranTurismo şi GranTurismo S. În comparaţie cu operele lor precedente, acest pachet poate fi clasificat ca fiind "discret".
Miercuri, 07 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Maserati testează un nou model pe platforma lui GranTurismo

Italienii de la Maserati pregătesc ceva nou pentru clienţii lor pe platforma unui GranTurismo. Momentan, singurul indiciu este evacuarea finală, amplasată diferit faţă de versiunea standard a acestui model.
Vineri, 12 Martie 2010 | Industrie

Platforma cu tractiune spate pentru viitoarele modele Alfa Romeo

Maserati si Fiat dezvolta in prezent o platforma cu propulsie spate pentru viitorul Quattroporte dar si pentru modelele Alfa Romeo, cel mai probabil succesorul lui 8C Competizione.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Primele spoturi publicitare pentru Maserati GranCabrio

Cel mai nou model Maserati, varianta decapotabila a sportivului GranTurismo, se bucura deja de mai multe spoturi publicitare, la numai doua luni de la debutul sau din cadrul Salonului de la Frankfurt.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Asa va arata viitorul Maserati Quattroporte ?

Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital a viitorului Maserati Quattroporte. Modelul ar trebui sa fie lansat pe piata in anul 2011.

Tag-uri similare

Maserati, GranTurismo, Maserati Quattroporte, Quattroporte, Maserati GranTurismo, Alfa Romeo 8C Competizione, Maserati GranCabrio, platforma din aluminiu, platforma Maserati Alfa Romeo, tractiune spate Alfa Romeo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru