Mansory a realizat un kit de tuning pentru Maserati GranTurismo S

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.09.2010
Mansory a creat un kit de tuning complet pentru Maserati GranTurismo şi GranTurismo S. În comparaţie cu operele lor precedente, acest pachet poate fi clasificat ca fiind "discret".

Tunerii de la Mansory au dezvoltat un pachet de modificări pentru Maserati GranTurismo S. Modelul a primit atât modificări estetice, cât şi modificări sub capotă. Astfel, kit-ul de tuning Mansory îi conferă 30 CP în plus şi 40 Nm suplimentari, ceea ce duce la o putere totală de 405 CP şi un cuplu motor maxim de 460 Nm pentru GranTurismo, respectiv 440 CP şi 490 Nm pentru GranTurismo S. Pachetul de modificări aplicat motorului cuprinde un ECU optimizat, un filtru de aer sport şi un nou sistem de evacuare realizat special pentru modelul italian.

La nivelul exteriorului, cei de la Mansory au realizat un pachet relativ discret pentru modelele cu care ne-au obişnuit până acum. Maserati GranTurismo primeşte o buză inferioară pentru bara faţă, o grilă radiator din fibră de carbon, o capotă uşurată şi un set de praguri laterale. Bara de protecţie spate a primit un difuzor de aer realizat din fibră de carbon, care integrează noile evacuări ale modleului italian.

Pachetul de tuning pentru Maserati GranTurismo este completat de un set de jante şi de o suspensie modificată.

Mai exact, cei de la Mansory au echipat modelul italian cu un set de jante din aliaj de 20 inch, vopsite în nuanţa caroseriei şi scoase în evidenţă cu vopsea neagră, în timp ce suspensia are o gardă la sol redusă cu 30 de milimetri. La nivelul interiorului, modelul a primit o tapiţerie specială Mansory, pedale sport din aluminiu şi un nou volan sport.

Via | ZerCustoms

Comentarii (5)

  • dagwod
    .....
    Maserati astea sunt frumoase orice le-ai face.....
    2 0
  • Doru Parv telepaticu
    Seamana din profil cu Laguna 3!
    0 1
  • ?
    novitec 600 cp,588 Nm ac.0-100 4.5 S , 0-200 14,6 S TOP speed 315km/h pret 30.000 e
    0 0
  • Bleah
    Mansory astia nu au nici cel mai mic simt al esteticului. Au stricat o jiuterie de masina cum au facut cu multe altele. Masina asta mi se pare cel mai frumos GT in varianta originala.
    1 0
  • Alex Radoi
    Urasc din tot sufletul aceasta casa de tuning. Mereu dau nastere celor mai odioase "opere de arta". Si mai sunt si scumpi pe deasupra. Tuning pentru cocalarii milionari in euro.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru