Maserati GranTurismo joacă în Dincolo de limite

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 07.05.2011
Universal Studios şi regizorul Neil Burger au decis ca filmul Dincolo de limite, în care rolurile principale aparţin lui Robert de Niro şi lui Bradley Cooper, să fie animat de prezenţa unui Maserati GranTurismo.

Ocean's Thirteen, Max Payne, Charlie's Angels 2, serialul Entourage sau primul sezon din Desperate housewives - ce au în comun toate aceste producţii? Ei bine este vorba despre rolul principal în ceea ce priveşte automobilele folosite de regizori, iar filmele de mai sus au ca star modelele produse de Maserati.

De această dată vorbim despre thriller-ul Dincolo de limite, iar Maserati GranTurismo şi-a adjudecat rolul principal. Regizorul Neil Burger alături de Universal Studios şi Relativity Media căutau o maşină cu stil care să exprime eleganţă şi putere şi care să-ţi taie răsuflarea de fiecare dată când apărea pe ecrane. Conform producătorilor, Maserati GranTurismo este capabil să se achite cu brio de toate îndatoririle amintite mai sus, fapt ce a dus la câştigarea rolului în filmul Dincolo de limite.

Creaţia lui Neil Burger este animată de prezenţa lui Robert de Niro şi a lui Bradley Cooper. Acesta din urmă joacă rolul unui scriitor de mâna a doua care îşi plânge eşecurile, însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic - NZT. Acesta îi permite lui Eddie Mora (Bradley Cooper) să folosească 100% din capacitatea creierului.

Mulţumită noilor abilităţi intelectuale, Eddie îi va atrage atenţia lui Carl van Loon (Robert de Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri.

Acesta îl va folosi pe Eddie doar ca pe o unealtă pentru a câştiga bani cu rapiditate, însă succesul scriitorului devine o luptă pentru supravietuire după ce toţi află de substanţa ingerată.

Maserati GranTurismo a stârnit admiraţie atât în rândul actorilor, cât şi în rândul producătorilor. "Oh, da! Este o singură scenă unde nu îl conduc. Maserati este o maşină frumoasă. De asemenea, reprezintă un mix prefect între lux şi sportivitate", a declarat Bradley Cooper.

Via | Auto-Media

Comentarii (1)

  • Sau mai bine zis...
    Maserati a contribuit la bugetul filmului printr-un acord cu casa de productie, prin care i se va face reclama lui GranTurismo :)
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru