Maserati şi Ermenegildo Zegna pregătesc o ediţie limitată Quattroporte

de Bogdan Mirică
Joi, 18.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati şi producătorul de haine de lux Ermenegildo Zegna îşi unesc forţele pentru a da naştere unei ediţii speciale Quattroporte, ce urmează a fi lansată pentru a sărbători centenarul constructorului italian.

Unui constructor de lux îi stă bine lângă parteneri care activează în acelaşi segment superior. Nu e de mirare că cei de la Maserati au decis să îşi unească forţele cu specialiştii în creaţii vestimentare masculine de lux, Ermenegildo Zegna.

Scopul acestui parteneriat este acela de a crea o ediţie specială a actualului Quattroporte şi de a-i ajuta pe designerii italieni să aleagă materiale exclusiviste pentru limuzina Tridentului.

Ediţia limitată, botezată cum altfel decât Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition, va fi lansată pentru a sărbători centenarul Maserati de anul viitor. Modelul va fi reinterpretat şi personalizat cu noi culori, materiale şi un nivel de echipare superior.

Urmareste Automarket
Deşi nu a dezvăluit informaţii şi nici imagini ale ediţiei limitate, Maserati susţine că modelul va beneficia de materiale alese atent şi produse la atelierul istoric Lanificio Zegna, din Trivero, Italia.

Pentru a marca exclusivitatea modelului, Maserati va limita producţia modelului aniversar la doar 100 de unităţi şi va avea grijă ca preţul să fie unul pe măsura pretenţiilor de lux.

Începând cu 2015, toate modelele Maserati vor fi oferite alături de posibilitatea de a personaliza complet interiorul cu materiale şi texturi oferite de Zegna.

via Maserati

Comentarii (1)

  • Frumoasa poza, zici ca te uiți la poarta boierului
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru