Maserati are vânzări “dezamăgitoare” în 2019, dar speră la profit din 2020: 10 modele noi sau revizuite vor fi lansate în următorii 4 ani

de Paul Cosma
Marti, 06.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a înregistrat pierderi de 119 milioane de euro în al doilea trimestru al anului, producția fiind redusă ca urmare a vânzărilor “dezamăgitoare”. Italienii speră totuși să treacă pe profit de anul viitor. În următorii 4 ani, Maserati pregătește 10 modele noi sau revizuite.

Grupul Fiat-Chrysler este nemulțumit de rezultatele brandului Maserati după prima jumătate a anului. Constructorul a avut pierderi de 119 milioane de euro în trimestrul aprilie-iunie și a trebuit să reducă producția din cauza scăderii vânzărilor.

Conform așteptărilor FCA, Maserati va continua să aibă un an 2019 “dezamăgitor”, însă profitul și rezultatele bune ar urma să apară din 2020. Până în 2023, producătorul italian pregătește 10 modele noi sau revizuite.

În 2020, Maserati pregătește o serie de îmbunătățiri pentru Levante, Ghibli și Quattroporte. Pe lista premierelor pregătite pentru anul viitor, Maserati a trecut și un model sport.

Conform unor surse apropiate companiei, modelul misterios va avea la bază conceptul Alfieri, prototip prezentat în 2014. Aceleași voci susțin că versiunea de serie a lui Alfieri va primi și o variantă cu sistem hibrid de propulsie.

Pentru 2021, italienii vor pregăti un frate mai mic pentru SUV-ul Levante.

Planurile inițiale indicau lansarea SUV-ului în 2022, semn că italienii vor să extindă cât mai rapid gama din acest segment aflat în creștere. Tot în 2021, fanii producătorului italian vor face cunoștință cu versiunea cabrio a sportivul bazat pe Alfieri, iar spre finalul anului, Maserati ar urma să lanseze o nouă generație GranTurismo.

În 2022, Maserati va lansa noile GranCabrio și Quattroporte, urmând ca SUV-ul Levante să primească o generație nouă în 2023.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru