FCA

Vineri, 30 Iulie 2021 | Economic

Stellantis face un nou credit bancar: 12 miliarde de euro pentru investiții și plata datoriilor

Stellantis a contractat un nou credit pentru a-și acoperi datorii anterioare și pentru a-și asigura lichidități pentru investițiile viitoare.
Miercuri, 05 Mai 2021 | Industrie

Șeful Stellantis: “Vom respecta țintele de emisii în acest an fără ajutorul Tesla”

Grupul Stellantis își va atinge țintele de emisii în 2021 fără să mai cumpere “credite” de la Tesla, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Carlos Tavares.
Sambata, 27 Martie 2021 | Mediu

Undă verde de la UE: Mașinile cu GPL pot primi sisteme micro-hibird

Uniunea Europeană a acceptat ideea propusă de unii constructori auto de a se instala sisteme cu tehnologie micro-hibrid și pe modele care rulează pe GPL, metan sau orice alt produs derivat al gazului natural.
Duminica, 17 Ianuarie 2021 | Industrie

Era Stellantis a început: fuziunea dintre FCA și PSA a fost finalizată în mod oficial

Fuziunea dintre Fiat-Chrysler și PSA este un proces finalizat. Noua eră Stellantis a început în mod oficial.
Vineri, 01 Ianuarie 2021 | Industrie

FCA vrea să producă modele electrice Jeep, Fiat și Alfa Romeo în Polonia: uzina din Tychy va livra primele exemplare în 2022

Fiat-Chrysler va investi circa 160 de milioane de euro în modernizarea uzinei sale din Tychy (Polonia) și va începe să producă, din 2022, modele electrice și hibride pentru brandurile Jeep, Fiat și Alfa Romeo.
Vineri, 20 Noiembrie 2020 | Industrie

Chemați la vot: Peugeot și Fiat-Chrysler și-au convocat acționarii în data de 4 ianuarie 2021 pentru a aproba fuziunea celor două companii

Fiat-Chrysler Automobiles și Peugeot SA și-au convocat acționarii în data de 4 ianuarie 2021 pentru a vota aprobarea fuziunii celor două companii, prin care va fi creat Stellantis, al patrulea cel mai mare producător auto din lume.
Marti, 27 Octombrie 2020 | Industrie

Surse: Comisia Europeană va aproba în curând fuziunea dintre Fiat-Chrysler și PSA

Fuziunea dintre Fiat-Chrysler și grupul PSA va primi în curând aprobarea Comisiei Europene, iar Stellantis va deveni oficial al patrulea cel mai mare producător auto din lume, potrivit unor surse citate de Reuters.
Luni, 21 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler vrea să investească în producția de mașini electrice și hibrizi plug-in în Italia: credit de 800 de milioane de euro

Fiat-Chrysler a împrumutat, până acum, 800 de milioane de euro de la Banca Europeană de Investiții pentru a sprijini producția de mașini electrice și hibrizi plug-in în cadrul fabricilor sale din Italia. Grupul are un plan de investiții de 5 miliarde de euro ce vizează uzinele din Pomigliano, Melfi și Mirafiori.
Joi, 11 Iunie 2020 | Industrie

FCA va relua producția lui Fiat Panda în 16 iunie: restartul, amânat cu o săptămână din cauza cererii scăzute

Fiat-Chrysler vrea să repornească producția lui Fiat Panda în data de 16 iunie, după ce restartul fabricii de lângă Napoli fusese programat inițial pe 8 iunie, dar amânat din cauza cererii scăzute.
Joi, 04 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler testează capacitatea hibrizilor plug-in de a trece automat la modul electric în zonele cu restricții de trafic: proiect-pilot în Torino

Fiat-Chrysler a demarat un proiect-pilot prin care vrea să testeze capacitatea hibrizilor plug-in de a trece automat la rularea 100% electrică în zonele cu trafic restricționat. Primele teste au fost făcute cu un Jeep Renegade 4xe PHEV în Torino, urmând ca proiectul să fie extins în Italia și alte țări.
Duminica, 17 Mai 2020 | Economic

Confirmare: Fiat-Chrysler vrea un credit garantat de stat în valoare de 6.3 miliarde de euro, pentru a traversa criza COVID-19

Grupul Fiat-Chrysler a început negocierile cu Italia pentru a obține un credit garantat de stat în valoare de 6.3 miliarde de euro, confirmând speculațiile din ultimele zile. Creditul ar urma să fie acordat de Intesa Sanpaolo, cea mai mare bancă din Italia, pe o perioadă de 3 ani.
Sambata, 16 Mai 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler și Peugeot au anulat dividendele din cauza crizei COVID-19: “Fuziunea va fi finalizată până în martie 2021”

Fiat-Chrysler și Peugeot au anunțat anularea dividendelor pentru acționari, din cauza crizei COVID-19 care a dus la scăderea vânzărilor. Companiile spun că fuziunea lor va fi finalizată conform planului stabilit, până în martie 2021.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Mai 2020 | Industrie

Fiat Chrysler a pierdut 1.7 miliarde de euro în primul trimestru: “Pandemia a avut și continuă să aibă un impact asupra operațiunilor”

Fiat Chrysler a înregistrat pierderi de 1.7 miliarde în primul trimestru, din cauza crizei COVID-19, după un profit de peste 500 de milioane de euro în perioada similară din 2019. Grupul a tranmsis că pandemia “a avut și continuă să aibă” un impact asupra operațiunilor.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Industrie

Fiat Chrysler a cheltuit aproape 8 miliarde de euro de la începutul crizei COVID-19: grupul mai dispune de o linie de credit de 3.5 miliarde de euro

Fiat Chrysler a anunțat că a cheltuit aproape 8 miliarde de euro pentru atenuarea efectelor negative ale crizei COVID-19. Grupul susține că mai dispune de o linie de creditare de 3.5 miliarde de euro.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Industrie

Acord cu sindicatele: Fiat-Chrysler vrea să repornească treptat producția din Italia și așteaptă aprobarea autorităților

Grupul Fiat-Chrysler a ajuns la un acord cu sindicatele privind reluarea treptată a producției din Italia, însă așteaptă “undă verde” din partea autorităților în contextul carantinei naționale. Printre primele fabrici redeschise ar urma să fie cele care produc Jeep Compass și Fiat 500.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Industrie

Grupul Fiat Chrysler pregătește măsuri pentru reluarea producției din Italia: fabricile ar urma să fie redeschise după Paști

Grupul Fiat Chrysler discută cu sindicatele o serie de măsuri care să permită reluarea producției din Italia, în condiții de siguranță pentru angajați. În scenariul optimist, fabricile ar urma să fie redeschise după Paști.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | Industrie

Alfa Romeo are un nou director general pentru Europa: Arnaud Leclerc a mai lucrat la Honda și grupul PSA

Grupul Fiat-Chrysler a anunțat că Arnaud Leclerc, șeful Alfa Romeo din Marea Britanie, a fost promovat și se va ocupa de operațiunile din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Leclerc a mai lucrat în trecut pentru Honda și grupul PSA.
Marti, 31 Martie 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler reduce salariile angajaților cu 20% timp de trei luni: tăiere de 50% pentru CEO și 30% în cazul membrilor din comitetul executiv

Grupul Fiat-Chrysler a anunțat că salariile angajaților vor fi reduse cu 20% în următoarele 3 luni. Salariul CEO-ului va fi “tăiat” cu 50%, în timp ce o reducere de 30% va fi aplicată în cazul restului de 19 membri din comitetul executiv. În plus, întreaga conducere a grupului nu va mai primi niciun bonus financiar în 2020, ca măsură de “sacrificiu colectiv” în contextul crizei COVID-19.
Luni, 16 Martie 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler, PSA, Ford și Volkswagen închid mai multe fabrici din cauza epidemiei de coronavirus: producție întreruptă în Italia, Spania, Franța și Germania

Fiat-Chrysler, PSA, Ford și Volkswagen au anunțat că vor închide mai multe fabrici europene din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, producția va fi întreruptă complet sau parțial în țări precum Italia, Spania, Franța, Germania, Serbia, Polonia și Slovacia.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler închide temporar patru fabrici din Italia: reluarea producției, programată în 16 martie

Fiat-Chrysler a anunțat că patru dintre fabricile sale din Italia vor fi închise pentru câteva zile, din cauza epidemiei de coronavirus. Reluarea producției este programată în data de 16 martie.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Sergio Marchionne, FCA, modele noi Alfa Romeo, Fiat Chrysler Automobiles, noutati Alfa Romeo, poze Alfa Romeo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru