Fiat Chrysler a cheltuit aproape 8 miliarde de euro de la începutul crizei COVID-19: grupul mai dispune de o linie de credit de 3.5 miliarde de euro

de Paul Cosma
Miercuri, 22.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat Chrysler a anunțat că a cheltuit aproape 8 miliarde de euro pentru atenuarea efectelor negative ale crizei COVID-19. Grupul susține că mai dispune de o linie de creditare de 3.5 miliarde de euro.

Grupul Fiat-Chrysler a ajuns recent la un acord cu sindicatele privind reluarea treptată a producției din Italia, iar una dintre primele uzine ar urma să fie redeschisă pe 27 aprilie.

Fabrica din Sevel (centrul Italiei) și alte patru uzine vor fi repornite concomitent, potrivit sindicaliștilor, dacă autoritățile își vor da acordul.

Între timp, Fiat Chrysler trebuie să suporte în continuare costurile fixe legate de operațiunile sale, în ciuda închiderii fabricilor. FCA a anunțat că a epuizat două linii de credit de aproape 8 miliarde de euro pentru a atenua efectele negative ale crizei COVID-19.

Grupul susține că mai dispune de încă o linie de credit de 3.5 miliarde de euro – obținută în martie 2020 – pe care încă nu a utilizat-o.

Via FCA

Comentarii (1)

  • Eu n-am inteles cum au epuizat 8 miliarde pentru combaterea efectelor pandemiei, nici daca plateau toti angajatii in avans cu doua luni nu ajungeau la suma asta. Cred ca le mai trebuie cateva linii sefilor de la FCA, dar nu de credit.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru