Feedback

Fiat Chrysler a pierdut 1.7 miliarde de euro în primul trimestru: “Pandemia a avut și continuă să aibă un impact asupra operațiunilor”

Publicat Marti, 05.05.2020
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Fiat Chrysler a pierdut 1.7 miliarde de euro în primul trimestru: “Pandemia a avut și continuă să aibă un impact asupra operațiunilor” - Poza 1
Fiat Chrysler a înregistrat pierderi de 1.7 miliarde în primul trimestru, din cauza crizei COVID-19, după un profit de peste 500 de milioane de euro în perioada similară din 2019. Grupul a tranmsis că pandemia “a avut și continuă să aibă” un impact asupra operațiunilor.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorii auto trag linie după “primul sfert” din 2020 și, așa cum era de așteptat, rezultatele lor financiare au fost puternic afectate de pandemia de coronavirus.

Grupul FCA a pierdut 1.7 miliarde de euro în primul trimestru și subliniază că situația rămâne incertă din cauza crizei COVID-19. În aceeași perioadă de anul trecut, Fiat Chrysler avusese un profit de peste 500 de milioane de euro.

“Pandemia a avut și continuă să aibă un impact asupra operațiunilor,” a transmis compania. La sfârșitul lunii martie, FCA avea lichidități disponibile de peste 18 miliarde de euro.

În ciuda acestei crize, Fiat Chrysler a reiterat ideea că fuziunea cu PSA va continua conform calendarului stabilit de comun acord.

Via FCA


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru