Grupul Fiat Chrysler pregătește măsuri pentru reluarea producției din Italia: fabricile ar urma să fie redeschise după Paști

de Paul Cosma
Joi, 09.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Fiat Chrysler discută cu sindicatele o serie de măsuri care să permită reluarea producției din Italia, în condiții de siguranță pentru angajați. În scenariul optimist, fabricile ar urma să fie redeschise după Paști.

Italia este în carantină, fiind țara cea mai afectată de criza COVID-19 la nivel european, însă există speranțe că virusul “este în retragere”. Cu toate că prelungirea carantinei este o măsură la îndemâna guvernului, companiile caută soluții pentru ca activitatea economică să fie reluată în cel mai scurt timp.

Grupul Fiat Chrysler poartă discuții cu sindicatele privind o serie de măsuri care să permită redeschiderea producției în condiții de siguranță pentru angajați.

Printre ele se numără reconfigurarea liniilor de producție și marcarea zonelor de lucru pentru a păstra o distanță obligatorie de un metru între salariați. Angajații vor primi echipamente de protecție, iar suprafețele cu care aceștia intră în contact vor fi dezinfectate în mod constant.

Inevitabil, producția va fi redusă în condițiile de igienă sporită, însă sindicaliștii spun că FCA a acceptat propunerile lor, iar o înțelegere formală va fi parafată până la sfârșitul săptămânii.

În scenariul optimist, fabricile FCA din Italia ar urma să fie redeschise după Paști, dacă măsurile guvernamentale vor permite acest lucru.

Via Reuters

Comentarii (3)

  • inexorabil
    Pe cât puneţi pariu că, deşi, în rromanika, consecinţele (co)vidului nu sunt nici pe departe atât de grave ca în alte state (dacă se moare, într-adevăr, de coronavidus, nu şi de altceva, “stabilit” oficial ca tot din cauza “pandemiei” la modă, dar evitând brutal faza de autopsie), “măsurile stricte şi permanente de prevenire” (cu afectarea “inevitabilă” a drepturilor şi libertăţilor fundamentale) vor continua oricum, recte oricât se poate profita prin tragere de timp? DE CE? Simplu de explicat: la noi, conformarea şi slugărnicia (atât d.p.d.v. laic, cât şi…ecleziastic) faţă de “organismele internaţionale” întrece orice închipuire a…acestora din urmă. Mai ales că se urmăreşte ÎN PRINCIPAL ca…Biserica (adevărată, adică Ortodoxia) să fie ţinută inaccesibilă enoriaşilor săi (că ei or fi sau nu toţi credincioşi reprezintă altă discuţie), acreditându-se blasfemia cumplită că Tainele lui Dumnezeu “ar putea fi”…purtătoare de (co)vid.
    Mişto găselniţă, bre sarsailă, dar neconvingătoare (sau necovidătoare) ; inventează altceva.
    2 1
  • Asta era clar de la inceput, toata aceasta mascarada a avut ca scop principal atacarea bisericii, prea devenise o putere (ceea ce este ) si ajuta oamenii in stanga si dreapta, anuland practic toate eforturile ocultei mondiale.
    1 1
  • inexorabil
    Nţ-nţ-nţ, Dănuţe, Dănuţule. Ce construieşti cu o mână dărâmi cu cealaltă…

    Asta e! Fiecare cu puterile lui (de înţelegere, de acţiune, de răbdare etc.).

    Nu încape îndoială că te lupţi şi tu cu fiara (eco)nazistă, dar se pare că te vei opri undeva aproape de Praga; cei destoinici vor cuceri Berlinul…
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru