Fabrici Italia

Vineri, 01 Mai 2020 | Industrie

Ferrari va relua gradual producția în 4 mai: “Fabricile vor funcționa la capacitate maximă din 8 mai”

Ferrari a anunțat că producția din Italia va fi reluată gradual începând din data de 4 mai, urmând ca fabricile din Maranello și Modena să revină la capacitate maximă în 8 mai.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Industrie

Grupul Fiat Chrysler pregătește măsuri pentru reluarea producției din Italia: fabricile ar urma să fie redeschise după Paști

Grupul Fiat Chrysler discută cu sindicatele o serie de măsuri care să permită reluarea producției din Italia, în condiții de siguranță pentru angajați. În scenariul optimist, fabricile ar urma să fie redeschise după Paști.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler închide temporar patru fabrici din Italia: reluarea producției, programată în 16 martie

Fiat-Chrysler a anunțat că patru dintre fabricile sale din Italia vor fi închise pentru câteva zile, din cauza epidemiei de coronavirus. Reluarea producției este programată în data de 16 martie.
Joi, 09 Aprilie 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne confirmă viitorul Alfa Romeo: motoare fabricate în Italia şi un V6 derivat din portofoliul Ferrari

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, a anunţat reutilarea fabricii Termoli din Italia pentru producţia a 200.000 de motoare Alfa Romeo pe an.
Joi, 18 Iulie 2013 | Economic

Italia: Asociaţia producătorilor de automobile sugerează reducerea taxelor pentru creşterea vânzărilor

Anfia, asociaţia producătorilor de automobile din Italia, susţine că guvernul de la Roma ar putea să rezolve problema vânzărilor de automobile prin reducerea taxelor aplicate acestora.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Italia, Lancia, fabrici Italia, productie Italia, Anfia, masini italia, masini italiene, masini noi italia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru