Ferrari va relua gradual producția în 4 mai: “Fabricile vor funcționa la capacitate maximă din 8 mai”

de Paul Cosma
Vineri, 01.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunțat că producția din Italia va fi reluată gradual începând din data de 4 mai, urmând ca fabricile din Maranello și Modena să revină la capacitate maximă în 8 mai.

În ultimele săptămâni, Ferrari a elaborat un plan prin care operațiunile să fie reluate în condiții optime, iar angajații să fie în siguranță la locul de muncă.

Constructorul italian susține că pregătirile sunt aproape de final, iar producția va fi reluată din 4 mai, atunci când Italia va începe să relaxeze restricțiile.

Fabricile din Maranello și Modena vor funcționa la capacitate maximă din 8 mai, potrivit anunțului oficial făcut de Ferrari.

Angajații vor fi instruiți cu privire la noile măsuri de protecție și vor fi testați pentru a vedea dacă au fost infectați cu COVID-19.

Via Ferrari

Comentarii (4)

  • Doamne ajuta!
    Chiar nu stiam cat mai putem rezista cu fabrica Ferrari oprita.
    13 2
  • Pai de asta o pornesc gradual. Sa nu ai un soc cand vor da drumul la productie si vor da navala Ferariurili pe strazi.
    2 1
  • fan skoda
    Nu inteleg cum poate avea foarte multe manute verzi un om care nu gandeste !

    @vali

    Multi oameni sunt in somaj tehnic !
    Tu gandesti ?!

    Nu este vorba de vanzari !
    Ci de locuri de munca !
    Deh, cand nu gandesti...
    Oameni apreciaza prostia se pare !

    Unii chiar nu gandesc pe aici !
    0 9
  • Este un vechi proverb romanesc ce spune ca daca 3 oameni iti spun ca esti beat mai bine te duci sa te culci.
    Cam asa si cu manutele astea verzi si rosii, daca vezi ca la fiecare postare te umple lumea de manute rosii poate e cazul sa intelegi ca parerile tale nu prea sunt apreciate pe aici. Ori spui tu prostii ori majoritatea celor de pe aici sunt prosti si tu esti singurul iluminat (tre sa ai o doza buna de aroganta sa crezi asta).
    Nu toata lumea trebuie sa fie de acord, si exista multe pareri/idei diferite care pot fi toate corecte/valide, dar cand esti dintre cei care constant se umplu de manute rosii ori esti prea excentric ori e cazul sa mai pui mana sa citesti cate ceva.
    In cazul de mai sus ti-a scapat o ironie/gluma, se intampla, o sa le prinzi cu varsta.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru