Modena

Vineri, 01 Mai 2020 | Industrie

Ferrari va relua gradual producția în 4 mai: “Fabricile vor funcționa la capacitate maximă din 8 mai”

Ferrari a anunțat că producția din Italia va fi reluată gradual începând din data de 4 mai, urmând ca fabricile din Maranello și Modena să revină la capacitate maximă în 8 mai.
Duminica, 12 Aprilie 2020 | Industrie

Ferrari prelungește închiderea fabricilor din Italia: activitatea la Maranello și Modena ar urma să fie reluată după 3 mai

Ferrari a anunțat prelungirea suspendării producției din Italia, după ce guvernul a luat decizia să extindă carantina la nivel național. Uzinele din Maranello și Modena ar urma să fie redeschise după 3 mai.
Vineri, 27 Martie 2020 | Industrie

Ferrari pregătește reluarea producției din Italia: fabricile din Maranello și Modena, deschise din 14 aprilie

Ferrari a anunțat că vrea să reia producția din Italia, urmând ca fabricile din Maranello și Modena să fie redeschise în data de 14 aprilie.
Joi, 19 Martie 2020 | Industrie

Maserati amână prezentarea strategiei “New Era” pentru septembrie: italienii ar putea amâna și lansarea noului supercar MC20

Strategia “New Era” a celor de la Maserati, ce trebuia prezentată în luna mai, a fost amânată pentru septembrie, evenimentul urmând să aibă loc la Modena. Lansarea noului supercar MC20 în mai este incertă, astfel că ar putea fi amânată pentru o dată ulterioară.
Miercuri, 29 Martie 2017 | O lume nebuna

Poliția italiană a arestat un grup de infractori care intenționau să fure corpul lui Enzo Ferrari

Un grup de infractori din Sardinia se pregăteau să fure corpul lui Enzo Ferrari pentru a obține o recompensă din partea familiei. Poliția italiană a reușit să dejoace planurile lor la timp.

Tag-uri similare

Maranello, Enzo Ferrari, hoti, modena
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru