Ferrari prelungește închiderea fabricilor din Italia: activitatea la Maranello și Modena ar urma să fie reluată după 3 mai

de Paul Cosma
Duminica, 12.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunțat prelungirea suspendării producției din Italia, după ce guvernul a luat decizia să extindă carantina la nivel național. Uzinele din Maranello și Modena ar urma să fie redeschise după 3 mai.

În urmă cu câteva săptămâni, Ferrari transmitea că dorește să reia din producția din Italia în data de 14 aprilie, după ce va lua “toate măsurile necesare” în acest sens.

Decizia guvernului italian de a prelungi carantina până pe 3 mai a dat însă peste cap planurile constructorului.

În consecință, Ferrari a comunicat oficial că va prelungi suspendarea producției până la începutul lunii mai. Fabricile din Maranello și Modena ar urma să reînceapă activitatea după data de 3 mai.

Angajații Ferrari vor continua să lucreze de acasă acolo unde acest lucru este posibil. Pentru ceilalți, constructorul italian asigură că salariile vor fi plătite pe perioada “absenței” de la muncă.

Via Ferrari

Comentarii (2)

  • mircea badea
    mda..si 3 mai devine 3 iunie...si toti asculta cu botul pe labe. ce a ajuns omul, un catelus care isi pune singur lantul..
    3 2
  • fan skoda
    Sunt tari unde se, acum, se moare mai mult de foame decat de Coronavirus. In India, aia nu au ce manca. Mor de foame, mai mult decat de Coronavirus. Au ajuns sa caute de mancare la groapa de gunoi.

    Este dintr-un articol. Era si un filmulet.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru