Poliția italiană a arestat un grup de infractori care intenționau să fure corpul lui Enzo Ferrari

de Bogdan Mirică
Miercuri, 29.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un grup de infractori din Sardinia se pregăteau să fure corpul lui Enzo Ferrari pentru a obține o recompensă din partea familiei. Poliția italiană a reușit să dejoace planurile lor la timp.

Poliția italiană a reușit să oprească un furt macabru. Un grup de italieni din Sardinia, care era urmărit pentru droguri și trafic de arme, plănuia să fure corpul neînsuflețit al lui Enzo Ferrari, creatorul brandului italian de succes.

Totul era organizat minuțios pentru a reuși să fure sicriul din cimitirul San Cataldo, Modena. Intenția grupului de infractori era aceea de a fura corpul lui Ferrari și de a cere o recompensă membrilor familiei. Poliția a dejucat planul și a arestat 34 de oameni care ar fi urmat să ducă la bun sfârșit misiunea.

Enzo Ferrari, fondatorul Scuderiei, a decedat în anul 1988, la vârsta de 90 de ani. El a fost înmormântat în orașul Modena pentru că acolo a pus bazele activității sale și pentru că lângă Modena, la Maranello, tot el fonda prima fabrică Ferrari.

via gtspirit

Comentarii (3)

  • buahahaha, cred ca am ras 5 minute!!!!!!! niste infractori au vrut sa fure o cutie de lemn in care erau niste oase putrezite( corpul lui enzo !!!hahahaha! iar rad 5 minute) iar familia ar fi platit bani grei ca sa rascumpere oasele :)))))
    bai frate foarte tare stirea!!!!
    3 11
  • "Poliția a dejucat planul și a arestat 34 de oameni care ar fi urmat să ducă la bun sfârșit misiunea." Eu cred ca Politia i-a arestat pe cei care urmau sa duca pana la capat furtul, nu misiunea. . .
    6 0
  • @dan

    Daca ai avea pe cineva drag inmormantat si niste hoti i-ar fura osemnintele, n-ai face tot posibilul pentru a i le pune din nou in mormant? Dupa ce reactie abjecta ai avut, probabil ca nu ....
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru