Ferrari lansează o linie vestimentară și va deschide un restaurant de lux în Maranello

de Paul Cosma
Duminica, 13.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari lansează în acest weekend o linie vestimentară, iar ulterior va redeschide un restaurant în oraşul său de provenienţă, Maranello, într-o încercare de atragere a unor noi clienți.

În 2019, fostul CEO Louis Camilleri a prezentat strategia Ferrari pentru extinderea activităților companiei în afara sferei auto. 

Pandemia de coronavirus a întârziat planurile italienilor, care însă anunță acum că lansează o linie vestimentară realizată de un fost designer Armani. Totodată, constructorul va deschide și un restaurant cu ajutorul lui Massimo Bottura, un bucătar italian ce deține stele Michelin. 

Nicola Boari, director în cadrul Ferrari, a declarat că obiectivul este să ajungă la noi clienţi ”atât din punctul de vedere al vârstei, cât şi al culturii”, dincolo de pasionaţii de curse şi de clienţii de maşini sport care îşi doresc deja jachetele, tricourile sau șepcile Ferrari.

Producătorul din Maranello speră că aşa-numita strategie de extindere a mărcii va reprezenta 10% din profituri în decurs de un deceniu.

Via news.ro

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    ce mai așteptați AM? hai c-un aventour și la Maranello dar numai cu electrice ca să dureze vreo lună.
    12 0
  • Adică două luni și vreo două mii de cafele duble ar dura drumul cu reîncărcările, că-i dus-întors.
    6 0
  • Danielr1
    Nu exista bucatari cu stele michelin
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru