Credit

Vineri, 30 Iulie 2021 | Economic

Stellantis face un nou credit bancar: 12 miliarde de euro pentru investiții și plata datoriilor

Stellantis a contractat un nou credit pentru a-și acoperi datorii anterioare și pentru a-și asigura lichidități pentru investițiile viitoare.
Luni, 21 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler vrea să investească în producția de mașini electrice și hibrizi plug-in în Italia: credit de 800 de milioane de euro

Fiat-Chrysler a împrumutat, până acum, 800 de milioane de euro de la Banca Europeană de Investiții pentru a sprijini producția de mașini electrice și hibrizi plug-in în cadrul fabricilor sale din Italia. Grupul are un plan de investiții de 5 miliarde de euro ce vizează uzinele din Pomigliano, Melfi și Mirafiori.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Industrie

Oficial: Renault a obținut un credit de 5 miliarde de euro, iar 90% din sumă este garantată de statul francez

Renault a anunțat oficial că a obținut un credit în valoare de 5 miliarde de euro, în contextul crizei COVID-19, statul francez oferind garanție pentru 90% din suma totală. Împrumutul va fi acordat de 5 bănci franceze.
Sambata, 30 Mai 2020 | Economic

Nissan a obținut un credit de 6.6 miliarde de dolari și speră la redresarea financiară: o treime din valoarea împrumutului este garantată de Japonia

Nissan a contractat un credit de circa 6.6 miliarde de dolari pentru a depăși criza COVID-19, o treime din sumă fiind garantată de statul japonez, potrivit mai multor surse apropiate de situație. Constructorul speră să revină curând pe linia de plutire, după ce a raportat primele pierderi din ultimii 11 ani.
Duminica, 17 Mai 2020 | Economic

Confirmare: Fiat-Chrysler vrea un credit garantat de stat în valoare de 6.3 miliarde de euro, pentru a traversa criza COVID-19

Grupul Fiat-Chrysler a început negocierile cu Italia pentru a obține un credit garantat de stat în valoare de 6.3 miliarde de euro, confirmând speculațiile din ultimele zile. Creditul ar urma să fie acordat de Intesa Sanpaolo, cea mai mare bancă din Italia, pe o perioadă de 3 ani.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Industrie

Fiat Chrysler a cheltuit aproape 8 miliarde de euro de la începutul crizei COVID-19: grupul mai dispune de o linie de credit de 3.5 miliarde de euro

Fiat Chrysler a anunțat că a cheltuit aproape 8 miliarde de euro pentru atenuarea efectelor negative ale crizei COVID-19. Grupul susține că mai dispune de o linie de creditare de 3.5 miliarde de euro.
Sambata, 11 Aprilie 2020 | Economic

Președintele Renault: “Ne gândim la un credit de 4-5 miliarde de euro, naționalizarea nu este luată în calcul”

Președintele Renault a anunțat că producătorul francez se gândește să contracteze un credit de circa 4-5 miliarde de euro în contextul crizei COVID-19. Potrivit lui Jean-Dominique Senard, naționalizarea Renault de către statul francez nu este luată în calcul.
Miercuri, 27 Octombrie 2010 | Formula 1

Renault a contractat un credit bancar în 2009 pentru a rămâne în F1

Renault a fost nevoită să apeleze la un împrumut bancar la finalul sezonului 2009 pentru a putea continua participarea în Formula 1.
Luni, 18 Mai 2009 | Economic

BMW si Porsche cer imprumut de la statul german?

Der Spiegel anunta astazi ca BMW si Porsche sunt foarte aproape sa ceara ajutor financiar din partea guvernului german.
Miercuri, 25 Martie 2009 | Economic

Porsche imprumuta 10 miliarde de euro de la 15 banci

Porsche a ajuns la un acord cu un consortiu de banci europene pentru un credit de 10 miliarde de euro. Acesta ar putea fi insa suplimentat cu inca 2.5 miliarde.
Luni, 26 Ianuarie 2009 | Industrie

Ford renunta la banii guvernului american

Alan Mulally, boss-ul Ford, a declarat ca producatorul american dispune de lichiditati si nu mai solicita fonduri de la stat.
Marti, 20 Ianuarie 2009 | Economic

BMW solicita sprijinul guvernului german

Grupul BMW cere garantii din partea statului german pentru asigurarea creditelor contractate.

Tag-uri similare

BMW, Ford, Porsche, VW, GM, Mini, Germania, Chrysler, SUA, Rolls-Royce
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru