Rolls-Royce

Vineri, 26 Aprilie | Modele noi

Rolls-Royce lansează colecția Spirit of Expression: 3 exemplare unicate pentru 3 modele diferite

Rolls-Royce a prezentat oficial 3 exemplare unicate ale modelelor Ghost, Phantom și Spectre. Cele 3 exemplare alcătuiesc noua colecție Spirit of Expression și au fost create de către filiala de la Shanghai a mărcii britanice.
Luni, 18 Martie | General

SURSE: BMW Z4 nu va mai primi o generație nouă

Potrivit unor noi informații apărute în presă, mai multe modele BMW, printre care și Z4, ar urma să nu mai primească o generație nouă. De aceeași soartă ar putea avea parte și Rolls-Royce Ghost.
Miercuri, 13 Martie | Modele noi

Ediție specială Rolls-Royce Ghost Prism: vopsea gri specială cu 4 accente de culoare

Rolls-Royce a prezentat noua ediție specială Ghost Prism. Modelul de lux primește o vopsea gri specială care include 4 accente de culoare, la alegerea clientului.
Vineri, 01 Martie | Modele noi

Noul Rolls-Royce Arcadia Droptail: exemplar unicat cu cel mai complex ceas din lume

Rolls-Royce a prezentat noul exemplar Arcadia Droptail, al treilea din cele 4 exemplare ale lui Droptail. Noua mașină, construită special pentru un client, primește cel mai complex ceas analog montat într-un Rolls-Royce.
Luni, 08 Ianuarie | Economic

Vânzări record pentru Rolls-Royce: 6032 de mașini vândute în 2023

Rolls-Royce s-a bucurat de cel mai bun an din istorie în 2023, în ceea ce privește numărul de mașini vândute. Mai exact, constructorul britanic de mașini de lux a vândut 6032 de mașini în anul precedent.
Joi, 19 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

BMW, Mini și Rolls-Royce vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025

Grupul BMW a anunțat oficial că modelele sale electrice vor adopta standardul de încărcare Tesla pe piața din America de Nord începând din 2025. Împreună, BMW, Mini și Rolls-Royce au 6 modele electrice în gamă.
Vineri, 13 Octombrie 2023 | Modele noi

Ediție specială nouă pentru Rolls-Royce Ghost, lansată cu ocazia unei eclipse solare

Rolls-Royce a lansat o nouă ediție specială pentru berlina de lux Ghost, cu ocazia eclipsei solare care va avea loc în 14 octombrie. Noul model primește o vopsea cu accente exclusive și un capitonaj animat al plafonului.
Vineri, 06 Octombrie 2023 | General

Rolls-Royce va avea un CEO nou. Torsten Müller-Ötvös se retrage după 13 ani

Rolls-Royce a anunțat că va avea un CEO nou începând din luna noiembrie. Acesta se numește Chris Brownridge, care este CEO-ul filialei BMW Marea Britanie. El îl va înlocui pe Torsten Müller-Ötvös, cel mai longeviv șef din istoria mărcii.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Modele noi

Încă o imagine cu viitoarea Toyota Century SUV, un rival pentru Rolls-Royce Cullinan

Toyota a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul model de lux Century SUV. Noul model, care va fi un rival pentru Rolls-Royce Cullinan, va fi dezvăluit în curând.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

Imagine oficială cu noua Toyota Century SUV, rival pentru Rolls-Royce Cullinan

Toyota a publicat o imagine sugestivă cu viitorul Century SUV, un model care urmează să fie cel mai scump SUV al mărcii. Noul model va fi prezentat oficial la începutul lui septembrie.
Luni, 28 August 2023 | Modele noi

Accentul pe lux: Rolls-Royce prezintă două exemplare unicate ale lui Spectre și Ghost

Rolls-Royce a dezvăluit câte un exemplar unicat pentru modelele Spectre și Ghost. Cele două exemplare vor fi expuse în cadrul Concursului de Eleganță de la Palatul Blenheim din Marea Britanie.
Vineri, 25 August 2023 | Modele noi

Rolls-Royce prezintă al doilea exemplar Droptail: suprafață aerodinamică din lemn și ceas Vacheron Constantin în bord

Rolls-Royce a prezentat oficial al doilea exemplar al modelului exclusivist Droptail. Noul exemplar este botezat Amethyst Droptail și primește, printre altele, o vopsea cu două nuanțe, jante de 22 de inch și o suprafață aerodinamică din lemn.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 August 2023 | Modele noi

Noul Rolls-Royce La Rose Noir Droptail: doar 4 exemplare și ceas Audemars Piguet în bord

Rolls-Royce a prezentat oficial un nou model exclusivist, La Rose Noir Droptail. Acesta este produs exclusiv la comandă, cu o caroserie personalizată, iar modelul va fi produs în doar 4 exemplare.
Luni, 12 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Faza de testare a noului Rolls-Royce Spectre a ajuns la final: 2.5 milioane de km parcurși

Constructorul britanic de automobile anunță că electricul Spectre a finalizat faza de testare. Pe parcursul ei, primul model cu zero emisii al mărcii a acoperit în total 2.5 milioane de kilometri.
Miercuri, 31 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Rolls-Royce Cullinan, inspirată din spațiu. Producție limitată la 62 de exemplare

Rolls-Royce a pregătit o nouă ediție specială pentru SUV-ul său de lux Cullinan. Noua ediție se numește Blue Shadow și este inspirată din spațiu. Doar 62 de exemplare vor fi produse.
Luni, 22 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Șeful Rolls-Royce: Cine comandă acum un Spectre, îl primește în 2025

Potrivit șefului Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos, cererea pentru electricul Spectre este atât de mare încât cine comandă acum un exemplar îl primește, cel mai probabil, în 2025.
Miercuri, 03 Mai 2023 | Industrie

Adio, Rolls-Royce Dawn. Cea mai vândută decapotabilă a mărcii iese din producție după 8 ani

Rolls-Royce a anunțat oficial că a pus capăt producției modelului Dawn, cel mai vândut model decapotabil din istoria mărcii. Astfel, Dawn este pensionat după o producție care a durat 8 ani.
Marti, 21 Martie 2023 | Modele noi

Noul Rolls-Royce Black Badge Wraith Black Arrow, ultimul coupe de lux cu motor V12

Rolls-Royce a lansat oficial noua ediție limitată Black Badge Wraith Black Arrow. Noul model este ultimul coupe cu motor V12 al mărcii britanice și va fi produs în doar 12 exemplare.
Luni, 06 Martie 2023 | Modele noi

Noul Rolls-Royce Phantom Syntopia, un exemplar unicat cu materiale textile aromate

Rolls-Royce a publicat imagini oficiale cu Phantom Syntopia. Acesta este un exemplar unicat creat în colaborare cu o creatoare de modă din Țările de Jos. Mașina vine dotată cu materiale textile aromate la interior, alături de o vopsea de tip cameleon și cel mai complex plafon înstelat al mărcii.
Luni, 13 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Șeful Rolls-Royce: "Toate modelele noi vor fi electrice"

Torsten Muller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce, a anunțat oficial că toate mașinile noi lansate de acum înainte vor fi numai electrice. Toată gama va avea numai modele cu zero emisii până la sfârșitul deceniului.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru