Rolls-Royce

Miercuri, 09 Mai 2018 | Modele noi

Rolls-Royce Cullinan, prima imagine din interior: SUV-ul producătorului britanic oferă un mod special pentru ieșirile în off-road

Mâine, 10 mai, fanii Rolls-Royce vor face cunoștință cu noul Cullinan. Pentru a îndulci așteptarea, constructorul britanic a publicat prima imagine cu câteva detalii de interior. SUV-ul britanic va avea un mod special pentru ieșirile în off-road și un sistem Hill Descent Control.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Modele noi

SUV-ul Rolls-Royce Cullinan debutează în 10 mai: livrările încep în prima parte a anului viitor

Rolls-Royce Cullinan, SUV-ul pregătit de constructorul britanic, va fi prezentat în premieră în 10 mai. Debutul comercial va avea loc în acest an, urmând ca livrările să înceapă în prima parte a lui 2019.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Modele noi

Rolls-Royce semnează cu National Geographic: testele finale cu SUV-ul Cullinan fac parte din aventura "The Final Challenge"

Rolls-Royce începe testele finale cu SUV-ul Cullinan. Alături de echipele de ingineri se vor afla și o serie de cameramani și fotografi din partea National Geographic. Aventura se numește "The Final Challenge", iar reprezentanții National Geographic vor surprinde momentele dificile prin care trece Cullinan.
Marti, 27 Martie 2018 | Modele noi

Rolls-Royce lansează ediția specială Wraith Luminary: 55 de unități cu plafon cu stele căzătoare și accesorii acoperite cu țesătură din oțel

Rolls-Royce a publicat primele imagini cu Wraith Luminary. Modelul pregătit de britanici va fi asamblat în doar 55 de unități și oferă un plafon cu stele căzătoare, lemn perforat și o țesătură realizată din oțel.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Rolls-Royce Silver Ghost Collection: ediție limitată la 35 de mașini unice care evocă un record stabilit acum 111 ani

Dacă sunteți în căutarea unui obiect de colecție, Rolls-Royce vă poate oferi unul dintre cele doar 35 de exemplare ale modelului Ghost dedicate unei performanțe istorice realizate de fondatorii mărcii acum 111 ani.
Marti, 13 Februarie 2018 | Modele noi

SUV-ul Rolls-Royce se apropie de lansare: britanicii au confirmat numele Cullinan

Cullinan este numele SUV-ului pregătit de Rolls-Royce. Modelul va fi prezentat în următoarele luni, iar debutul comercial va avea loc la finalul anului curent.
Duminica, 28 Ianuarie 2018 | Modele noi

Rolls-Royce lansează un SUV în vara acestui an: britanicii îl vor prezenta în cadrul unor evenimente private

Rolls-Royce este gata să lanseze un SUV. Modelul ar urma să își facă apariția în vara acestui an, iar pentru început britanicii îl vor expune în cadrul unor evenimente private.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | General

Primul Rolls-Royce Phantom VIII va fi scos la licitație: banii colectați vor fi folosiți în scopuri caritabile

Primul Rolls-Royce Phantom VIII va fi scos la licitație, iar banii colectați vor merge către Fundația Naples Children & Education din Florida.
Luni, 04 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Rolls-Royce va lansa o versiune electrică pentru Phantom: “Nu ne interesează un model hibrid”

Torsten Muller-Otvos, președintele Rolls Royce, a declarat că modelul Phantom va primi o versiune electrică. Compania nu este interesată să lanseze vreun model hibrid.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Industrie

Lux și exclusivitate: Rolls-Royce vrea să dezvolte mai multe modele unicat, create după dorințele clienților

Rolls-Royce vrea să se concentreze mai mult pe dezvoltarea unor modele unicat, create după dorințele clienților săi.
Miercuri, 09 August 2017 | Modele noi

Șeful Rolls Royce, atac la Bentley Bentayga: „Vrem exclusivitate, nu vrem un Audi Q7 camuflat”

Președintele Rolls Royce a subliniat importanța unei platforme complet noi pentru dezvoltarea primului SUV din istoria companiei. Tot el a ironizat Bentley Bentayga și înrudirea acestuia cu Audi Q7.
Joi, 03 August 2017 | O lume nebuna

VIDEO: Mașinile excentrice cu care vedetele din fotbalul american impresionează la antrenamente

Fotbaliștii americani au trecut de faza supercarurilor de sute de mii de euro. Pentru a-și manifesta excentricitatea, vedetele vin la antrenament fie cu un Rolls Royce clasic, fie cu o vech mașină de pompieri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 31 Iulie 2017 | Modele noi

Șeful Rolls Royce: „Noul Phantom nu va mai avea variante coupe și cabrio. Ne vom concentra doar pe ediții speciale”

Torsten Muller-Otvos, președintele Rolls Royce, a declarat că se dorește o extindere a gamei, însă ea se va face cu o serie de ediții limitate ale modelelor actuale. Direcția este aceea de a simplifica lista modelelor de bază, de und eși ideea renunțării la noi variante Phantom Coupe și Drophead Coupe.
Vineri, 28 Iulie 2017 | FRANKFURT 2017

Cea mai luxoasă mașină din lume, prezentată oficial: noua generație Rolls Royce Phantom VIII

Rolls Royce a dezvăluit oficial a opta generație a limuzinei Phantom. Cum era de așteptat, sedanul vine cu o mulțime de tehnologii noi, cu un motor mai puternic și cu noi artificii în materie de personalizare.
Miercuri, 19 Iulie 2017 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Phantom se lansează în 27 iulie: o nouă imagine teaser

Rolls-Royce a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație Phantom. Modelul va debuta oficial în 27 iulie în cadrul unui eveniment special care se desfășoară în Londra.
Miercuri, 28 Iunie 2017 | Modele noi

Zorile s-au întunecat: Rolls-Royce Dawn primește tratamentul Black Badge

Rolls-Royce va expune pe domeniul Lordului March noul Dawn Black Badge. Cei prezenți în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood vor avea ocazia să admire brijuteria britanică de 593 CP.
Marti, 27 Iunie 2017 | Tuning

Schiorul Jon Olsson recidivează: a transformat un Rolls-Royce Wraith într-un sportiv de 810 CP

Jon Olsson, faimosul schior suedez, a pregătit un nou proiect auto. De această dată, un Rolls-Royce Wraith a trecut printr-un proces de personalizare destul de complex și a încheiat prin a deveni un sportiv de 810 cai.
Joi, 01 Iunie 2017 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Phantom debutează pe 27 iulie: primele imagini teaser

Rolls-Royce ne-a anunțat că pe 27 iulie vom cunoaște noua generație Phantom. Modelul va avea o arhitectură din aluminiu și va folosi un sistem de direcție integrală.
Marti, 30 Mai 2017 | Modele noi

Rolls Royce Sweptail va rămâne o mașină unică în lume: englezii nu vor să mai permită vreunui alt client o asemenea implicare în construirea unei mașini

Rolls Royce Sweptail este cea mai scumpă mașină nouă din lume. Asta și pentru că englezii au construit limuzina după ce s-au consultat mereu cu clientul. Se pare că experimentul nu va mai fi repetat pentru că există riscul de a lansa un model care nu se identifică cu brandul.
Luni, 29 Mai 2017 | Modele noi

Luxul ajunge la un alt nivel cu Rolls-Royce Sweptail, cea mai scumpă mașină nouă din lume

Rolls-Royce Sweptail a fost prezentat în cadrul Concursului de Eleganță de la Villa d'Este. Caroseria lucrată manual și interiorul inspirat de ambarcațiunile de lux sunt ingredientele celei mai scumpe mașini noi din lume.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru