Șeful Rolls-Royce: “Vânzările au început să-și revină. Privim cu optimism spre 2021”

de Paul Cosma
Joi, 03.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vânzările Rolls-Royce au intrat pe un trend ascendent în ultimele luni, iar șeful companiei se declară optimist cu privire la performanțele din 2021, pe fondul comenzilor numeroase din partea clienților.

La mai bine de 10 ani de la lansarea lui Ghost, cel mai "accesibil" model din gama constructorului britanic de lux a primit o nouă generație în această săptămână.

Modificările la exterior sunt mai degrabă minore, însă mașina a fost dezvoltată pe o platformă nouă, are un interior "înstelat" și motor de 6.8 litri care dezvoltă 571 de cai putere.

Cu ocazia lansării noului Ghost, șeful Rolls-Royce a făcut câteva comentarii cu privire la situația companiei.

Torsten Muller-Otvos s-a declarat optimist cu privire la viitor, după ce pandemia de coronavirus a suspendat producția și a închis dealerii. Potrivit acestuia, vânzările Rolls-Royce au început să-și revină, în special datorită pieței din Asia, dar și performanțelor din Europa și America, acolo unde au fost înregistrate “rezultate excelente” în iulie și august.

“Sunt destul de optimist cu privire la 2021, mai ales că avem deja numeroase comenzi din partea clienților,” a declarat Muller-Otvos. 

Acesta a subliniat că Rolls-Royce nu are planuri să mute producția din Marea Britanie în contextul Brexit-ului: “Suntem una dintre bijuteriile industriei britanice.

Locul nostru este în Marea Britanie”. 

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Si eu sunt optimist, am primit 100 euro in plus la salariu, deci 2021 va fi altceva.
    5 1
  • unsirb
    @dan_grc: ai lansat deja comanda pentru un Ghost?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru