Rolls-Royce

Joi, 28 Octombrie 2021 | Modele noi

Noul Rolls-Royce Ghost Black Badge: 600 de cai putere și cea mai neagră culoare din industrie

Constructorul britanic de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Ghost Black Badge. Acesta dispune de 592 de cai putere, iar caroseria este acoperită cu 45 de kilograme din cea mai neagră culoare din industrie, susțin reprezentanții companiei.
Miercuri, 06 Octombrie 2021 | Modele noi

Unicul Rolls-Royce Boat Tail, debut public la Concursul de Eleganță Villa d'Este

Limuzina unicat Rolls-Royce Boat Tail a fost prezentată, în premieră, publicului cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este. Mașina a fost expusă doar două zile, înainte de a fi din nou ascunsă de privirile curioșilor.
Miercuri, 29 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Rolls-Royce Spectre, primul model electric al producătorului britanic, ajunge pe piață în 2023

Constructorul britanic de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu primul său model pur electric. Botezat Spectre, acesta va debuta în trimestrul al patrulea din 2023.
Marti, 14 Septembrie 2021 | Concepte

Rolls-Royce testează noi teritorii: a prezentat conceptul unui camion hibrid pentru zonele miniere

Rolls-Royce prezintă, cu ocazia MINExpo 2021, conceptul unui camion hibrid pentru zonele miniere. Potrivit britanicilor, sistemul de propulsie hibrid reduce cu până la 30% emisiile de CO2 ale "mastodontului".
Marti, 03 August 2021 | Industrie

BMW a avut un profit de 7.6 miliarde de euro în primul semestru

Grupul BMW a raportat un profit de 7.6 miliarde de euro, după ce livrările din prima jumătate a lui 2021 au atins 1.33 milioane de vehicule, în creștere cu 39.1% față de perioada similară de anul trecut.
Vineri, 25 Iunie 2021 | Modele noi

Rolls-Royce Wraith și Dawn Black Badge primesc ediția specială Landspeed Collection

Rolls-Royce anunță o nouă ediție specială pentru modelele Wraith și Dawn Black Badge. Denumită Landspeed Collection, aceasta este un omagiu adus recordurilor de viteză stabilite de George Eyston în anii '30.
Vineri, 28 Mai 2021 | Industrie

Rolls-Royce confirmă dezvoltarea viitorului model electric Silent Shadow

Șeful Rolls-Royce a confirmat informațiile privind dezvoltarea unui viitor model electric de lux, care va primi numele Silent Shadow, însă nu a dorit să comunice data lansării.
Joi, 27 Mai 2021 | Modele noi

Rolls-Royce Boat Tail este o limuzină unică în lume, probabil cea mai scumpă mașină a momentului

Boat Tail este cel mai nou proiect unicat, creat pe comandă, al britanicilor de la Rolls-Royce. Recent, aceștia au anunțat reînființarea departamentului care le permite clienților să-și vadă visurile devenite realitate.
Luni, 10 Mai 2021 | Economic

Chinezii au cumpărat exclusivistul Rolls-Royce Phantom Tempus Collection printr-o aplicație de mobil

Mai mulți clienți Rolls-Royce din China au ales să plătească noile mașini, unele chiar ediție limitată, cu telefonul mobil. Cel puțin asta susține o sursă apropiată constructorului britanic de automobile.
Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Modele noi

Rolls-Royce și casa Hermes au colaborat pentru un Phantom unicat, comandat de un client din Japonia

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini și informații despre Phantom Oribe, o limuzină unicat dezvoltată împreună cu specialișii casei pariziene Hermes.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Industrie

Rolls-Royce a stabilit un nou record: 1.380 de mașini vândute în primul trimestru

Rolls-Royce a vândut 1.380 de mașini în primul trimestru, cu 62% mai multe față de aceeași perioadă din 2020, stabilind astfel un nou record în istoria companiei.
Marti, 30 Martie 2021 | General

Un Rolls Royce Cullinan unicat, realizat la comandă pentru unul dintre directorii Google

Ben Sloss, vicepreședinte al departamentului de inginerie pentru Google, și-a achiziționat un Rolls Royce Cullinan Black Badge. El a ales să își personalizeze SUV-ul într-un mod diferit și a creat astfel un exemplar unic în lume.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Februarie 2021 | Modele noi

Rolls-Royce Phantom Tempus Collection, limuzină cu un interior inspirat de astronomie

Rolls-Royce anunță o ediție limitată pentru nava amiral Phantom. Denumită Phantom Tempus Collection, aceasta va fi replicată în doar 20 de exemplare. Toate au fost deja rezervate.
Luni, 08 Februarie 2021 | Modele noi

Rolls-Royce a decorat bordul unui Phantom cu 3000 de pene care își schimbă culoarea

Constructorul britanic de automobile a colaborat cu o companie elvețiană pentru a crea un Phantom cu totul special. Numele său este Phantom Iridescent Opulence și a fost livrat reprezentanței Rolls-Royce din Abu Dhabi.
Vineri, 22 Ianuarie 2021 | Intern

Noua generație Rolls Royce Ghost a fost prezentată oficial în România

Noua generație Ghost a ajuns la showroom-ul Rolls-Royce din România. Limuzina poate fi admirată, momentan, doar de către clienți, având în vedere restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.
Luni, 18 Ianuarie 2021 | Modele noi

Detalii despre primul Rolls-Royce electric: motoare de la BMW și autonomie de cel puțin 500 de kilometri

Rolls-Royce pregătește primul său model electric, iar primele informații neoficiale au apărute în presa britanică. Viitorul vehicul ar urma să fie construit pe platforma lui Phantom și să ofere o autonomie de cel puțin 500 de kilometri.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Industrie

Grupul BMW a avut record de livrări în al treilea trimestru, cu peste 675.000 de unități: profitul net a crescut cu 17% la 1.8 miliarde de euro

Grupul BMW a livrat un număr record de peste 675.000 de mașini în trimestrul al treilea din 2020, iar profitul net a fost de circa 1.8 miliarde de euro, în creștere cu 17% față de aceeași perioadă din 2019.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Rolls-Royce prezintă noul Ghost Extended: ampatament mai mare cu 170 mm și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate

Rolls-Royce a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Ghost Extended. Varianta cu ampatament mărit propune și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate. În plus, britanicii introduc și scaunele speciale Serenty.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rolls-Royce va lansa primul său model electric până în 2030: “Nu există cerere, dar trebuie să fim pregătiți dacă motoarele termice vor fi interzise în centrul orașelor”

Rolls-Royce va lansa primul său model electric până la sfârșitul lui 2030, cu toate că nu există astfel de cereri din partea clienților, după cum a declarat CEO-ul companiei. Producătorul britanic vrea să fie însă pregătit pentru scenariul în care motoarele cu combustie internă vor fi interzise în centrul orașelor.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Industrie

Șeful Rolls-Royce: “Vânzările au început să-și revină. Privim cu optimism spre 2021”

Vânzările Rolls-Royce au intrat pe un trend ascendent în ultimele luni, iar șeful companiei se declară optimist cu privire la performanțele din 2021, pe fondul comenzilor numeroase din partea clienților.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru