Primul Rolls-Royce electric: Spectre, testat 625.000 de km pe Riviera Franceză

de Alexandru Monenciu
Joi, 28.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Rolls-Royce Spectre, primul model cu zero emisii al mărcii, se află momentan pe Riviera Franceză. Aici, mașina va acoperi, în total, 625.000 de kilometri în teste.

Rolls-Royce Spectre, primul model cu zero emisii al mărcii britanice, va debuta în al patrulea trimestru din 2023. Până atunci, însă, mașina trece printr-un program de testare riguros, în timpul căruia va acoperi în total 2.6 milioane de kilometri.

După ce a fost testată în condiții de iarnă, Rolls-Royce a dus acum viitorul Spectre pe Riviera Franceză. Aici, inginerii calibrează suspensia și, în special, sistemul Satellite Aided Navigation.

În sudul Franței, prototipul va acoperi în total 625.000 de kilometri.

Construit pe platforma Architecture of Luxury, Rolls-Royce Spectre a ajuns la un stadiu de dezvoltare de 40%. Între timp, coeficientul aerodinamic Cx a scăzut de la 0.26 la 0.25.

Pentru Spectre, Rolls-Royce a ranformat arhitectura cu secțiuni din oțel, în contextul în care numai ușile măsoară 1.5 metri.

via Rolls-Royce

Comentarii (1)

  • not exist when exist it does not exist does not exist design it
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru