Accentul pe lux: Rolls-Royce prezintă două exemplare unicate ale lui Spectre și Ghost

de Tiberiu Safta
Luni, 28.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a dezvăluit câte un exemplar unicat pentru modelele Spectre și Ghost. Cele două exemplare vor fi expuse în cadrul Concursului de Eleganță de la Palatul Blenheim din Marea Britanie.

Constructorul britanic de mașini de lux este pe val cu prezentările de modele noi și exemplare unicate. Numai săptămâna trecută, Rolls-Royce a dezvăluit primele două exemplare ale noului Droptail, un model care este produs exclusiv la comandă și produs în doar 4 exemplare.

Acum, marca de lux ne pregătește încă o surpriză și prezintă câte un exemplar unicat pentru modelele Spectre și Ghost. Cele două exemplare urmează să fie expuse în public, în cadrul unui concurs de eleganță ce va avea loc la Palatul Blenheim din Oxfordshire, Marea Britanie.

Ambele exemplare unicate poartă o vopsea specială și exclusivă. În cazul lui Spectre, primul model electric al mărcii, acesta este vopsit într-o nuanță de albastru mai deschis Wittering Blue. Într-o nuanță de albastru Charles Blue este vopsit și habitaclul, care conține și accente portocalii Mandarin Coachline vizibile în special la scaune.

Alături de acest exemplar unicat, Rolls-Royce va aduce și un al doilea Spectre în cadrul evenimentului.

Acesta din urmă este vopsit într-o nuanță aurie Chartreuse în combinație cu negru Black Diamond și cu un habitaclu vopsit în Chartreuse, alb Grace White și cu accente roz Peony Pink.

În afară de cele două exemplare Spectre, Rolls-Royce va prezenta și un exemplar unicat al limuzinei Ghost, cel mai bine vândut model al mărcii din toate timpurile. Exemplarul din imagini este vopsit într-o nuanță de violet Tucana Purple cu accente verzi Lime Green Coachline vizibile în special la anvelope. În aceleași nuanțe va fi vopsit și interiorul.

La final, Rolls-Royce va mai aduce și un al doilea exemplar unicat Ghost, despre care nu știm, pentru moment, cum va arăta.

Rolls-Royce Spectre, primul model electric al mărcii, este propulsat de două motoare electrice cu o putere totală de 585 de cai putere și 900 Nm. Bateria de 102 kWh îi asigură lui Spectre o autonomie de 520 de kilometri în regim WLTP.

De cealaltă parte, actuala generație Rolls-Royce Ghost primește un motor V12 de 6.75 de litri, care dezvoltă 571 de cai putere și un cuplu de 850 Nm.

via Rolls-Royce

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru