Ediție specială Rolls-Royce Ghost Prism: vopsea gri specială cu 4 accente de culoare

de Tiberiu Safta
Miercuri, 13.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a prezentat noua ediție specială Ghost Prism. Modelul de lux primește o vopsea gri specială care include 4 accente de culoare, la alegerea clientului.

Constructorul britanic de mașini de lux a lansat o nouă ediție specială pentru Ghost. Noua ediție se numește Prism și este vopsită într-o nuanță exclusivă de gri Gunmetal, care are un finisaj bogat în minerale potrivit mărcii britanice. De altfel, Rolls-Royce a aplicat nu mai puțin de 4 straturi de vopsea pentru a obține această culoare, iar apoi a fost polișată timp de 16 ore.

Grila este vopsită într-o culoare neagră lucioasă în combinație cu gri. Prizele de aer din bara din față sunt și acestea vopsite într-un negru lucios, la fel și ramele geamurilor laterale.

Pentru noua ediție specială, Rolls-Royce oferă 4 accente de culoare pentru bara din față, roți și interior. Astfel, clienții își vor putea personaliza mașina cu un accent roșu, albastru, portocaliu sau galben. Aceste accente vor fi prezente în special în habitaclu, la scaune, bord, la volan și chiar la instrumentarul de bord.

De asemenea, etrierele vor putea fi vopsite în aceste 4 culori, iar mașina vine dotată și cu un capitonaj de plafon iluminat cu 1040 de stele iluminate în culori diferite.

Noul Rolls-Royce Ghost Prism va fi produs în doar 120 de exemplare.

Numărul este o aluzie la cei 120 de ani de existență ai mărcii britanice de mașini de lux.

via Rolls-Royce

Comentarii (2)

  • bravos
    alt articol pentru "iubitorii de motoare".
    1 0
  • Nu contest calitatea si luxul Rolls Royce-urilor, dar ca aspect sunt niste sicrie patratoase; nu au nimic din eleganta si liniile fluide ale RR din anii '60
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru