Ghost

Joi, 28 Octombrie 2021 | Modele noi

Noul Rolls-Royce Ghost Black Badge: 600 de cai putere și cea mai neagră culoare din industrie

Constructorul britanic de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Ghost Black Badge. Acesta dispune de 592 de cai putere, iar caroseria este acoperită cu 45 de kilograme din cea mai neagră culoare din industrie, susțin reprezentanții companiei.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Industrie

Rolls-Royce a stabilit un nou record: 1.380 de mașini vândute în primul trimestru

Rolls-Royce a vândut 1.380 de mașini în primul trimestru, cu 62% mai multe față de aceeași perioadă din 2020, stabilind astfel un nou record în istoria companiei.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Rolls-Royce prezintă noul Ghost Extended: ampatament mai mare cu 170 mm și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate

Rolls-Royce a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Ghost Extended. Varianta cu ampatament mărit propune și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate. În plus, britanicii introduc și scaunele speciale Serenty.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Ghost: schimbări minore de design, platformă nouă, interior "înstelat" și motor de 6.8 litri și 571 de cai putere

Rolls-Royce a prezentat noua generație Ghost, care a fost dezvoltată pe o platformă nouă, are un interior "înstelat" și motor de 6.8 litri care dezvoltă 571 de cai putere. Designul exterior este aproape neschimbat.
Marti, 25 August 2020 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Rolls-Royce Ghost: modelul britanicilor va avea o planșă de bord înstelată

Noua generație Rolls-Royce Ghost va fi prezentată în 1 septembrie. Acum, britanicii au publicat o imagine cu planșa de bord a viitorului model. Aceasta va fi una iluminată și va integra imaginea a 850 de stele.
Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Ghost va avea o izolație fonică îmbunătățită: britanicii au introdus "șoapte" artificiale

Noua generație Rolls-Royce Ghost va beneficia de o izolație fonică îmbunătățită la interior, iar inginerii au dezvoltat "șoapte" artificiale pentru ca șoferii și pasagerii să nu simtă un disconfort din cauza liniștii.
Marti, 11 August 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Rolls-Royce Ghost: modelul va fi echipat cu o suspensie nouă și va avea direcție integrală

Viitorul Rolls-Royce Ghost va fi prezentat în toamna acestui an, iar reprezentanții constructorului britanic vin cu noi informații. Modelul va fi echipat cu tracțiune integrală, cu un sistem de direcție integrală și cu o suspensie nouă.
Luni, 27 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Rolls-Royce Ghost: modelul britanic va fi lansat în toamnă

Rolls-Royce a publicat prima fotografie teaser care anunță noua generație Ghost. Pentru moment, britanicii scot în evidență silueta viitroului model, urmând ca debutul acestuia să aibă loc în toamnă.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Modele noi

Rolls-Royce Ghost Alpine Trail Centenary Collection, o ediţie specială a modelului britanic

Rolls-Royce Ghost va primi la Salonul Auto de la Shanghai o ediţie specială care preia trăsături de la un model istoric al mărcii din Goodwood.
Marti, 30 Octombrie 2012 | Modele noi

Rolls-Royce Ghost primeşte o serie de actualizări subtile pentru 2013

Generaţia 2013 a lui Rolls-Royce Ghost va primi o serie de actualizări. Acestea includ materiale noi, un sistem audio mai performant şi un sistem de deschidere a portbagajului cu ajutorul unui senzor dedicat.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Rolls-Royce a prezentat primele imagini ale modelelor art deco pe care le aduce la Paris

Englezii de la Rolls-Royce au dezvăluit primele imagini şi informaţii ale modelelor speciale pe care le vor prezenta la Salonul Auto de la Paris.
Marti, 28 August 2012 | Modele noi

Rolls-Royce pregăteşte două versiuni noi ale lui Ghost

Torsten Muller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce, a anunţat că marca britanică pregăteşte două versiuni noi ale lui Ghost. Pe lângă acestea, modelul va primi şi o versiune coupe la Salonul Auto de la Geneva.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 August 2012 | Modele noi

Rolls-Royce va lansa o versiune coupe a modelului Ghost

Rolls-Royce va produce o variantă coupe a celui mai mic model din gama sa. Este vorba de Ghost Coupe, probabil cel mai rapid Rolls de până acum.
Miercuri, 19 Octombrie 2011 | Industrie

Rolls-Royce: Bentley nu este un concurent pentru noi

Oficialii Rolls-Royce au declarat că modelele pe care le produc nu se luptă cu produsele Bentley, ci cu yacht-uri, obiecte de artă şi bijuterii de lux.
Joi, 07 Iulie 2011 | Industrie

Vânzările Rolls-Royce au crescut cu 64% în primele şase luni ale anului

Rolls-Royce a livrat 1.592 de unităţi în prima jumătate a anului, cel mai bun rezultat pe şase luni din ultimii opt ani, iar vânzările au crescut cu 64% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Industrie

Vânzările Rolls-Royce au atins cel mai ridicat nivel de la preluare

Rolls-Royce a atins în 2010 cel mai mare nivel al vânzărilor de când a fost achiziţionat de BMW Group. Recordul istoric de vânzări al mărcii rămâne în picioare deşi a fost înregistrat în 1978 - 3.357 de unităţi.
Luni, 13 Decembrie 2010 | Modele noi

Vânzările Rolls-Royce s-au dublat în primele zece luni ale anului

Debutul lui Ghost s-a făcut simţit în gama Rolls-Royce prin dublarea vânzărilor. Pe unele pieţe, acestea au crescut cu 360%, în timp ce în Marea Britanie acestea au crescut cu 50%.
Miercuri, 05 Mai 2010 | General

Rolls-Royce a lansat o aplicatie pentru iPhone

Producatorul de modele de lux din Goodwood a lansat o aplicatie gratuita pentru iPhone care permite configurarea virtuala a unui Rolls-Royce Ghost.
Marti, 16 Februarie 2010 | Modele noi

Rolls-Royce pregateste o serie de concepte bazate pe Ghost

Cei de la Rolls-Royce vor dezvolta trei versiuni de caroserie noi pe platforma lui Ghost. Primele doua au fost deja confirmate ca fiind un cabrio si un coupe, ale caror nume nu au fost inca anuntate.
Sambata, 09 Ianuarie 2010 | General

Rolls-Royce a vandut anul trecut 1002 masini

Renumitul producator de automobile de lux Rolls-Royce a anuntat cifra de vanzari pentru 2009. Astfel, brandul britanic a vandut un total de 1002 masini si a livrat clientilor primele 150 de modele Ghost.

Tag-uri similare

BMW, vanzari, Mini, Salon Auto, Frankfurt, tuning, Salonul Auto, design, Rolls-Royce, criza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru