Rolls-Royce Ghost primeşte o serie de actualizări subtile pentru 2013

de Sebastian Toma
Marti, 30.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Generaţia 2013 a lui Rolls-Royce Ghost va primi o serie de actualizări. Acestea includ materiale noi, un sistem audio mai performant şi un sistem de deschidere a portbagajului cu ajutorul unui senzor dedicat.

Rolls-Royce Ghost va primi o serie de actualizări odată cu generaţia 2013. Potrivit reprezentanţilor mărcii din Goodwood, modelul va avea un sistem audio mai performant şi noi ornamente de interior. În plus, clienţii vor putea opta pentru un nou model de jante din aliaj, iar portbagajul va primi un sistem de deschidere fără mâini.

Noul sistem audio al lui Rolls-Royce Ghost va include difuzoare "Exciter", care sunt amplasate pe plafon şi accentuează senzaţia "surround" oferită de actualul sistem audio al lui Ghost. Clienţilor li se va oferi un nou tip de piele pentru tapiţerie, cu o granulaţie diferită, iar gama de ornamente din lemn va include un nou tip de furnir, cu model "crossband".

Urmareste Automarket
Portbagajul lui Rolls-Royce Ghost va putea fi deschis acum fără apăsarea butonului, de deschidere de pe cheie sau de pe capacul portbagajului, graţie unui sistem care detectează cheia şi este comandat prin amplasarea unui picior sub bara din spate a lui Ghost.
Acest sistem nu este o noutate în industria auto, fiind prezent şi pe unele modele de volum, dar numai în echipările de top sau ca dotare opţională.

Via Autocar

Comentarii (12)

  • Ce tampenie de masina.Nici macar nu dispune de o motorizare cu propulsie hybrid,si se mai crede limuzina silentioasa si rafinata .Noul LS il i-a din toate punctele de vedere.
    2 6
  • Andrei
    Te-ai urcat intr-un Rolls ? Eu am avut sansa sa ma urc intr-un Phantom si intr-un Phantom Coupé Aviator Collection. N-ai vrea sa stii cum este dpdv calitativ .... Cea mai eleganta masina in care m-am urcat sau ma voi urca vreodata .
    4 2
  • Andrei
    Apropo : Aviator Collection e fabricata in dor 35 de unitati , eu ma urcasem in prima .

    Iti vine sa plangi cand te dai jos .
    2 1
  • @Andrei
    Esti sigur ca e cea mai eleganta si calitativa ? Si eu am avut sansa sa merg cu un Phantom si cu un Maybach 62 . Maybach e la ani lumina din orice punct de vedere.
    2 2
  • Eu n-am mers cu niciuna, o fi mai calitativ Maybach la anumite materiale, dar nu stiu cum poti sa fii la ani lumina si sa vinzi mult mai prost decat concurenta si sa dispari de pe piata, e destul de greu de inteles.
    0 0
  • @dan_grc
    E foarte simplu. Asemanarea cu S class era prea mare mai ales in interior. Unde mai pui ca era asemanator cu S-ul vechi la bord. De aceea multi au preferat RR mai ales ca e o marca mai cunoscuta de public....iar cine cumpara RR clar vrea sa aiba si imagine. Maybac-ul putea fi confundat cu un S.
    Si Becali a zis ca Maybach e mai silentios si mai bun ca Rolls. El a avut si un 62 si un Phantom...asa ca stie ce zice.
    Si Tiriac a spus ca nu se compara cu nimic tehnologic. Oricum Maybach ramane o limuzina discreta. RR e prea opulent.
    3 0
  • Si Lexus ramane o marca discreta.Cum vezi Lexus pe strada assa vezi si RR sau Maybach.
    3 0
  • @Benz
    Este prea opulent Phantom, de acord, Ghost este mai finut si ceva mai discret, dar ambele mizeaza pe luxul si confortul clasic, fara prea multe gadget-uri si eu zic c-au facut bine, cat despre clientii de pe la noi, hai ca pe Tiriac il pot lua in seama, dar Becali trebuia sa zica care are tabla mai tare, cel putin la Maybach a incercat s-o indrepte cu ranga, pacat ca n-a incercat si la Rolls.

    @Nicu
    Da, Lexus se fabrica exact in cateva mii de exemplare pe an, exact ca Rolls si ca Maybach, dar chiar, Rolls si Maybach unde le vezi pe strada?
    2 1
  • Baiete,daca nu ma crezi,este plin bucurestiul de astfel de masini.In fata cluburilor,cafenelelor de lux din cartierul Dorobanti,din bucuresti,vezi in fiecare seara numai bolizii de lux.Eu am vazut RR Phantom Coupe,Bentley Continnental,Maybach 57,ETC.Si exavt cum ai auzit.Cum vezi Lexus pe strada ,vezi siRR sau Maybach .Adica ''lexus'' vezi foarte rar,iar aici as putea sa mai adaug si noul Jagar XJ,Cadillac ''CTS'',Escalade,etc.Oricum sunt toate niste adevarate bijuterii.Eu stau in alt cartier Bucurestean,insa mi-e drag cand trec pe acolo,numai ca sa admir frumusetile alea :D
    2 1
  • dan_grc
    Ok, asta in Bucuresti, eu ma refeream in general, Rolls se fabrica in cateva mii de exemplare pe an, Lexus in cateva sute de mii, in SUA in special vezi mult mai multe pe strada decat Rolls, pt ca acolo se vand cel mai mult, deci asa ca idee generala un Lexus nu este mai rar decat un Rolls pt ca din punct de vedere numeric este imposibil:)
    2 1
  • Da ai dreptate aici.Insa oricum,e in zadar ceea ce spunem noi.Nu de alta dar nu stiu daca voi ajunge vreo data sa detin vre una dintre marcile astea.Nici macar Lexus,oricum Lexus nu-i o marca tocmai ieftina,e chiar mai scumpa decat concurenta premium european si cea din state.Dar presupun io ca fiabilitate se plateste si ea.
    2 0
  • Belarminio
    Quiero el precio del carro Rolls-Royce ghost alpine trail
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru