Prima imagine cu interiorul viitorului Rolls-Royce Ghost: modelul britanicilor va avea o planșă de bord înstelată

de Cornel Șocariciu
Marti, 25.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Rolls-Royce Ghost va fi prezentată în 1 septembrie. Acum, britanicii au publicat o imagine cu planșa de bord a viitorului model. Aceasta va fi una iluminată și va integra imaginea a 850 de stele.

Rolls-Royce pregătește o nouă generație Ghost, iar la finalul lunii iulie, producătorul britanic a demarat campania de promovare. Până în acest moment, Rolls-Royce a publicat o singură imagine cu silueta viitorului Ghost și câteva clipuri care oferă o serie de informații despre noile tehnologii dezvoltate de inginerii constructorului.

Acum, Rolls-Royce a publicat prima imagine cu interiorul viitorului Ghost. Britanicii au ales să ofere o fotografie cu plașa de bord iluminată. Conform reprezentanților companiei, această secțiune se află în fața pasagerului, iar alături de numele modelului există 850 de stele. Pentru realizarea acestor detalii, specialiștii din cadrul Rolls-Royce au avut nevoie de 152 de LED-uri și de peste 90.000 de puncte gravate cu ajutorul laserului.

Noul generație Ghost va fi produsă pe platforma Architecture of Luxury, iar conform oficialilor companiei, viitorul model va fi unul 100% nou. Britanicii pregătesc un sistem de direcție integrală, dar și un sistem de tracțiune integrală.

În plus, noua supensie dezvoltată de inginerii companiei face parte din sistemul Planar care integrează și tehnologiile Flagbearer și Satellite Aided Transmission.

Sistemul Flagbearer folosește camerele integrate la nivelul mașinii pentru a "citi" drumul și pentru a modifica comportamentul suspensiei, în timp ce tehnologia Satellite Aided Transmission mizează pe informațiile primite prin GPS pentru a preselecta treapta de viteză potrivită pentru virajele care urmează.

Totodată, britanicii au anunțat că noul Ghost va beneficia de o izolație fonică mult îmbunătățită, iar inginerii au dezvoltat "șoapte" artificiale pentru ca șoferii și pasagerii să nu simtă un disconfort din cauza liniștii.

Prezentarea noii generații Rolls-Royce Ghost va avea loc în 1 septembrie în cadrul unui eveniment online.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru