Rolls-Royce prezintă noul Ghost Extended: ampatament mai mare cu 170 mm și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate

de Cornel Șocariciu
Joi, 24.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Ghost Extended. Varianta cu ampatament mărit propune și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate. În plus, britanicii introduc și scaunele speciale Serenty.

La începutul lunii septmebrie, Rolls-Royce a prezentat noua generație Ghost. Acum, producătorul britanic lansează versiunea Ghost Extended.

Noua variantă pregătită de Rolls-Royce are un ampatament mai lung cu 170 de mm (3.465 de mm) față de versiunea standard, iar lungimea măsoară acum 5.716 mm. Masa totală a modelului britanic a crescut și ea cu 40 de kilograme.

Mulțumită acestor modificări, pasagerii din spate vor avea și mai mult spațiu, iar în premieră pentru Ghost, Rolls-Royce introduce scaunele Serenity.

Între cele două scaune individuale amplasate în spate, Rolls-Royce a introdus un frigider special pentru depozitarea sticlelor cu șampanie. Pentru realizarea acestuia, britanicii au fost ajutați de un maestru somelier, iar sistemul de răcire funcționează în două moduri în funcție de vechimea șampaniei.

Rolls-Royce menționează că pe versiunea Ghost Extended au fost introduse și mai multe materiale capabile să împiedice zgomotele din exterior să pătrundă la nivelul cabinei, iar sistemul de climatizare dispune de o serie de filtre speciale.

Sub capota lui Ghost Extended se află același motor V12 de 6.75 litri care dezvoltă 571 de cai putere la 5.000 rpm și 850 Nm începând cu 1.600 rpm.

Conform britanicilor, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.8 secunde, iar viteza de top este limitată electronic la 250 km/h.

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    numele Ghost Extended suna a umor negru, la fel ca Vanish Romania.
    altfel sint sigur ca in ghost neextended stateau prea inghesuiti miliardarii in spate.
    9 1
  • Corocsenie Adrian
    Cred ca e o greseala acolo in text. V12 nu W12 !
    3 3
  • @Corocsenie Adrian
    V12, V12 :)
    Mulțumim pentru observație.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru