Noul Rolls-Royce Ghost Black Badge: 600 de cai putere și cea mai neagră culoare din industrie

de Alexandru Monenciu
Joi, 28.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Ghost Black Badge. Acesta dispune de 592 de cai putere, iar caroseria este acoperită cu 45 de kilograme din cea mai neagră culoare din industrie, susțin reprezentanții companiei.

Colecția Black Badge a debutat în urmă cu cinci ani și de-a lungul timpului a inclus modele precum Wraith, Dawn, Cullinan și Ghost. A ajuns atât de populară încât Rolls-Royce susține că, în prezent, 27% din mașinile comercializate la nivel global sunt versiuni Black Badge.

Constructorul britanic de automobile a publicat acum primele informații și imagini cu noua generație Ghost Black Badge. Respectând tradiția, majoritatea ornamentelor exterioare (inclusiv grila iluminată și emblema Spirit of Ecstasy) sunt vopsite în negru.

Clienții pot alege dintr-o paletă largă de culori (44.000 de nuanțe), însă cea mai des bifată este chiar culoarea neagră specifică colecției Black Badge. Noul Ghost este acoperit cu 45 de kilograme din cea mai neagră culoare din industrie, iar întregul proces de aplicare durează până la cinci ore.

Jantele cu diametrul de 21 de inch sunt întărite cu 44 de straturi de fibră de carbon. La interior, planșa de bord integrează logo-ul Black Badge și 850 de "stele" vizibile doar în condiții de lumină slabă sau noaptea.

Noul Rolls-Royce Ghost Black Badge dispune de 600 de cai putere și 900 Nm cuplu, storși din motorul V12 de 6.75 litri al companiei.

Transmisia ZF cu opt rapoarte a fost revizuită, iar modul "Low" face ca livrarea puterii să se facă cu 50% mai rapid.

Inginerii au modificat suspensia, pentru a reduce ruliul, iar direcția este mai precisă în cazul acestui model.

În Marea Britanie, noul Rolls-Royce Ghost Black Badge pornește de la 249.500 de lire sterline, sau echivalentul a 295.000 de euro.

via Rolls-Royce

Comentarii (6)

  • Edikkk
    Cea mai neagră vopsea şi cei mai negri plămâni
    !!

    Pentru fraierii care trebuie să înghită dejecţiile unui V12 numit aşa pompos.

    Nu ştiu cum unii pot saliva la exact ce ne îmbolnăveşte şi ne omoară prematur ?
    5 31
  • inexorabil
    Electrikkk, te asigur de un singur lucru: eco-(mai nou: şi viro-)impostura emolară nu va dura la infinit…Se va solda cu osânda veşnică (atât pentru stăpâni, cât şi pentru sclavii care îi adoră!). Dacă, prin “absurd”, ar trece un miliard la puterea un miliard ani, de abia ar fi ca o moleculă de apă dintr-un ocean.
    Chiar n-ai nicio idee despre veşnicie; mai ales despre cea agonică…

    De aceea mă voi simţi din ce în ce mai senin…Da, într-adevăr, din nefericire “acesta este ceasul vostru şi stăpânirea întunericului” (Luca 22:53), adică voi sunteţi vedetele telurice, dar într-atât v-a orbit spiritual această putere “nemaipomenită”, încât nu realizaţi nici că vă este strict îngăduită de Sus, nici că va fi destul de limitată ca interval…Şi oricum veţi fi luaţi prin surprindere, complet dezarmaţi cerebral – a se citi: alintaţi paroxistic de soarta “favorabilă” vouă: “Atunci când vor zice: *pace şi linişte* (nota mea: mai precis, după ce vor fi fost neutralizaţi/lichidaţi toţi “dujmanii” NWO/BNW), atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca şi durerile peste femeia însărcinată, şi scăpare nu vor avea”(1-Tesaloniceni 5:3). Să nu mă credeţi; nuuu, ci faceţi numai după cum vă taie dovleacul vostru complet alterat.

    În loc de orice concluzie: vae victis!
    9 8
  • curentatu
    Domnu Edikkkarbon, te rog să ne explici cu documente-linkuri câte pulberi nocive emite un Euro-6 ca să înnegrească urși albi sau plămânași roz.
    10 3
  • Seriff
    @Edikk vad ca nu te omoara nimeni prematur, daca era asa numai aberai atatia ani de zile pe aici.
    O sa turez diesel-ul mai mult azi, poate scapam de tine
    5 1
  • inexorabil
    @netam (11:08), chiar dacă îl rogi, axiomatic se confirmă că, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere…

    Doar ştii că e-deposedaţii de irisuri reacţionează doar în manieră EMOL-inoculat pavlovistă! Sau, aşa cum edificator explică Morpheus (din “The Matrix”), lumea psiho-prizonierilor fiinţează exclusiv pe bază de reguli (evident, nicidecum elaborate de ei). Nu mai are rost să adaug: invariabil draconice…
    Acelaşi personaj mai subliniază o chestiune foarte importantă în context: “iar ei au devenit atât de făr’ de speranţă, atât de disperat dependenţi de Sistem, încât ar fi în stare de orice ca să-l apere”…De orice, numai de dezbateri judicioase (şi care reclamă răbdare, atenţie şi concentrare) NU! În veci de veci nu…

    PS. Ştiam eu că voi face carieră pe AM în postura de urlător surd (başca gratis) în clopote. Astfel, îmi urez singur succes pe mai departe în domeniu :D

    PPS. Acum îmi permit să glumesc, dar, totodată, conştientizez că, la Înfricoşata Judecată, va trebui să înfrunt întrebarea încuietoare ca la Fazan şi referitoare la timpul ireversibil…pierdut (în sensul de a mă îndârji să car apă cu ciurul).
    4 1
  • Nu scrie nicăieri că este electrică așa că nu înțeleg aceleași comentarii fără sens.
    In aceste caz este vorba despre lux la superlativ, crem de la crem așa ca nu ascundeți salivatul (se vede simplu unde este cazul), cu frustrări personale… chiar ne plictisiți maxim.
    Faceți un exercițiu (dacă aveți caracter), si anume, dacă ați avea conturi cu milioane de euro cam cât ați polua??? și dacă v-ați plimba cu RR cât ar însemna ca și procent?
    Dar am uitat, nu este despre voi (ups), voi sunteți plante care nu contribuie la poluare așa că aveți tot dreptul să comentați și să acuzați fără nici un rezultat.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru