Rolls Royce a lansat în România Phantom facelift și Ghost Black Badge

de Bogdan Mirică
Sambata, 17.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce a lansat în România o versiune îmbunătățită a limuzinei vârf de gamă Phantom, la pachet cu varianta Extended, cu ampatament mărit, a acesteia. De asemenea, clienții din România pot comanda acum și Rolls Royce Ghost Black Badge.

Rolls Royce își extinde portofoliul disponibil în România cu două noi modele, introduse recent pe piața din țara noastră. Este vorba despre versiunea îmbunătățită a actualului Rolls Royce Phantom. Limuzina de top vine cu adaptări discrete, vizuale și estetice, în conformitate cu solicitările și feedback-ul clienților.

De exemplu, o modificare geometrică discretă a Grilei Pantheon face ca emblema Rolls Royce Badge of Honour și figurina Spirit of Ecstasy să iasă mai bine în evidență, atunci când mașina este privită din față. Grila este acum iluminată, în timp ce farurile au fost decorate cu lumini stelare complexe, gravate cu laser. Ele sunt un corespondent vizual perfect al plafonului înstelat, regăsit la interior.

Profilul lateral este îmbunătățit cu o gamă de jante noi. Este disponibilă o roată 3D, șlefuită, din oțel inoxidabil, cu fațete triunghiulare. Ca o alternativă, Phantom poate fi echipat cu un nou set de jante pline care amintește de modelele Rolls-Royce din anii 1920.

Interiorul somptuos al lui Phantom rămâne aproape neschimbat: volanul a devenit ușor mai gros, oferind un punct de contact mai bun pentru șofer.

Alături de varianta standard, Rolls Royce lansează în România și Phantom Extended, adică varianta cu ampatament lung, care păstrează același nivel ridicat al luxului, dar se adresează celor care vor să petreacă mai mult timp pe locurile spate.

NOUL ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE

Alături de Rolls Royce Phantom și Phantom Extended, constructorul britanic a lansat în Rpomânia și declinarea Black Badge a modelului Ghost. Semnele distinctive Rolls-Royce, cum ar fi Spirit of Ecstasy și Grila Pantheon, au fost modificate.

În loc să fie pur și simplu vopsite, în procesul tradițional de cromare este introdus un electrolit specific de crom care este depus pe substratul din oțel inoxidabil, întunecând finisajul. Grosimea sa finală este de numai un micrometru. Ca referință, asta înseamnă aproximativ o sutime din grosimea unui fir de păr uman.

Inginerii au creat o personalitate dinamică, compatibilă cu interpretarea vizuală a lui Black Badge Ghost, fără a compromite senzația de confort și reglarea acustică: direcția și suspensiile sunt mai receptive, iar puterea și cuplul suplimentare asigură performanțe îmbunătățite.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru