Rolls Royce Phantom

Sambata, 17 Septembrie 2022 | Intern

Rolls Royce a lansat în România Phantom facelift și Ghost Black Badge

Rolls Royce a lansat în România o versiune îmbunătățită a limuzinei vârf de gamă Phantom, la pachet cu varianta Extended, cu ampatament mărit, a acesteia. De asemenea, clienții din România pot comanda acum și Rolls Royce Ghost Black Badge.
Luni, 10 Mai 2021 | Economic

Chinezii au cumpărat exclusivistul Rolls-Royce Phantom Tempus Collection printr-o aplicație de mobil

Mai mulți clienți Rolls-Royce din China au ales să plătească noile mașini, unele chiar ediție limitată, cu telefonul mobil. Cel puțin asta susține o sursă apropiată constructorului britanic de automobile.
Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Modele noi

Rolls-Royce și casa Hermes au colaborat pentru un Phantom unicat, comandat de un client din Japonia

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini și informații despre Phantom Oribe, o limuzină unicat dezvoltată împreună cu specialișii casei pariziene Hermes.
Joi, 25 Februarie 2021 | Modele noi

Rolls-Royce Phantom Tempus Collection, limuzină cu un interior inspirat de astronomie

Rolls-Royce anunță o ediție limitată pentru nava amiral Phantom. Denumită Phantom Tempus Collection, aceasta va fi replicată în doar 20 de exemplare. Toate au fost deja rezervate.
Luni, 08 Februarie 2021 | Modele noi

Rolls-Royce a decorat bordul unui Phantom cu 3000 de pene care își schimbă culoarea

Constructorul britanic de automobile a colaborat cu o companie elvețiană pentru a crea un Phantom cu totul special. Numele său este Phantom Iridescent Opulence și a fost livrat reprezentanței Rolls-Royce din Abu Dhabi.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Industrie

Record de vânzări pentru Rolls-Royce în 2019: peste 5.000 de unități, în creștere cu 25% față de 2018

Rolls-Royce a stabilit un record în ceea ce privește vânzările obținute în 2019. Conform oficialilor producătorului britanic, anul trecut, Rolls-Royce a comercializat 5.152 de vehicule, în creștere cu 25% față de 2018.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | General

Primul Rolls-Royce Phantom VIII va fi scos la licitație: banii colectați vor fi folosiți în scopuri caritabile

Primul Rolls-Royce Phantom VIII va fi scos la licitație, iar banii colectați vor merge către Fundația Naples Children & Education din Florida.
Luni, 04 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Rolls-Royce va lansa o versiune electrică pentru Phantom: “Nu ne interesează un model hibrid”

Torsten Muller-Otvos, președintele Rolls Royce, a declarat că modelul Phantom va primi o versiune electrică. Compania nu este interesată să lanseze vreun model hibrid.
Vineri, 28 Iulie 2017 | FRANKFURT 2017

Cea mai luxoasă mașină din lume, prezentată oficial: noua generație Rolls Royce Phantom VIII

Rolls Royce a dezvăluit oficial a opta generație a limuzinei Phantom. Cum era de așteptat, sedanul vine cu o mulțime de tehnologii noi, cu un motor mai puternic și cu noi artificii în materie de personalizare.
Miercuri, 19 Iulie 2017 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Phantom se lansează în 27 iulie: o nouă imagine teaser

Rolls-Royce a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație Phantom. Modelul va debuta oficial în 27 iulie în cadrul unui eveniment special care se desfășoară în Londra.
Joi, 01 Iunie 2017 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Phantom debutează pe 27 iulie: primele imagini teaser

Rolls-Royce ne-a anunțat că pe 27 iulie vom cunoaște noua generație Phantom. Modelul va avea o arhitectură din aluminiu și va folosi un sistem de direcție integrală.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Interviu

INTERVIU Peter Schoppmann, Rolls-Royce: "Nu avem niciun concurent în industria auto. Ne batem cu imobiliare, elicoptere, avioane private și iahturi"

Automarket a avut ocazia de a sta de vorbă cu Peter Shoppmann, omul care se ocupă de dezvoltarea business-ului Rolls-Royce în Germania, Europa de Nord și Europa de Est. Acesta ne-a oferit câteva informații legate de profilul și potențialul mărcii britanice în România.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 Septembrie 2016 | O lume nebuna

Se vând flote și la Rolls Royce: Cel mai scump hotel din lume a cumpărat 30 de exemplare Phantom, cea mai mare comandă din istoria englezilor

Cel mai scump hotel din lume, programat să se deschidă în 2017, a comandat 30 de exemplare Rolls Royce Phantom în valoare totală de 20 de milioane de dolari. Este cea mai mare comandă din istoria Rolls Royce.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | Modele noi

Rolls Royce ne asigură că noul Phantom e pe drum și va fi spectaculos: prima imagine cu limuzina din 2018

Rolls Royce a publicat o imagine oficială cu structura din aluminiu a noului Phantom. Limuzina se va lansa în 2018 și va fi vârful industriei auto.
Vineri, 27 Mai 2016 | Modele noi

SUV-ul Rolls Royce va fi inspirat de vechile limuzine ale prinților indieni care străbăteau Europa și Asia

Președintele de design BMW a vorbit despre viitorul SUV Rolls Royce. Acesta va fi inspirat de vechile modele Rolls Royce, create pentru a putea străbate drumul dintre Europa și India.
Marti, 17 Mai 2016 | Modele noi

Ediția de adio a actualului Rolls Royce Phantom se numește Zenith și deja a fost epuizată

Rolls Royce se va despărți de modelul Phantom cu o ediție specială, denumită Zenith. Aceasta vine cu un nivel de personalizare mai mare și cu o producție limitată la numai 50 de exemplare.
Marti, 23 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Ne vom despărți de Rolls Royce Phantom: ediția specială Zenith, cântecul de lebădă al limuzinei

Ne pregătim de o despărțire importantă: Rolls Royce Phantom, văzut multă vreme ca limuzina supremă, va ieși din producție anul acesta. Până atunci avem parte de o ediție de final.
Luni, 17 August 2015 | General

Un Rolls-Royce din colecția lui Ion Țiriac a câștigat două premii la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach

Un Rolls-Royce Phantom IV Hooper Sedanca de Ville fabricat în 1952, deținut în prezent de Ion Țiriac, a câștigat două premii în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Joi, 07 Mai 2015 | Concepte

BMW pregătește un concept care aniversează 90 de ani de la debutul lui Rolls Royce Phantom

Cu ocazia evenimentului Concorso d`Eleganza Villa d`Este, programat în data de 22 mai, BMW va dezvălui două concepte surpriză. Unul dintre ele ar putea fi un prototip Rolls Royce, creat pentru a sărbători 90 de ani de la debutul modelului Phantom.
Joi, 09 Aprilie 2015 | Modele noi

Rolls-Royce ne prezintă proiectul Cullinan, bancul de probe pentru viitorul său SUV

Englezii de la Rolls-Royce au prezentat primele imagini ale prototipului pe care îl folosesc pentru testarea sistemului de propulsie al viitorului lor SUV, cunoscut oficial doar sub numele de Project Cullinan.

Tag-uri similare

BMW, vehicule electrice, Rolls Royce, Phantom, Rolls Royce Phantom, Rolls Royce Ghost, National Geographic, Ultimate Factory, cum ia nastere un Rolls Royce, productia lui Rolls Royce
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru