Rolls-Royce va lansa o versiune electrică pentru Phantom: “Nu ne interesează un model hibrid”

de Petre Barac
Luni, 04.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Torsten Muller-Otvos, președintele Rolls Royce, a declarat că modelul Phantom va primi o versiune electrică. Compania nu este interesată să lanseze vreun model hibrid.

Noua generație a limuzinei Rolls-Royce Phantom a fost dezvăluită oficial la sfârșitul lunii iulie, cu o serie de tehnologii noi, dar și un motor mai puternic. Modelul de lux va primi în curând și o versiune 100% electrică, potrivit șefului Rolls-Royce, care exclude apariția unei variante hibride.

“Vom merge pe varianta 100% electrică, nu ne interesează ceva intermediar”, a spus Torsten Muller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce.

Cu toate că “electrificarea” nu a fost cerută până acum de niciunul dintre clienții selecți ai celor de la Rolls-Royce, șeful companiei spune că o variantă electrică pentru Phantom este inevitabilă. Motivul este reprezentat de schimbările legislative care vor interzice complet motoarele tradiționale în unele orașe, în viitorul nu foarte îndepărtat.

Șeful companiei nu a precizat însă o dată de lansare pentru versiunea electrică a lui Rolls-Royce Phantom

Via Autocar

Comentarii (2)

  • Adrian C
    Marca care se respecta. Conducere care stie ce vrea !
    10 0
  • ACE -Craiova
    O veste excelenta....in sfarsit cineva care ests MAI REVOLUTIONAR CA MINE: nu vrea nici macar un model PHEV cu autonomie electrica de 100 km...
    BRAVOS !!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru