Limuzina

Luni, 10 August 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-AMG S63 ar putea avea sistem plug-in hybrid de propulsie: modelul german ar urma să dezvolte aproximativ 800 CP

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va avea și versiune de performanță AMG S63. Conform surselor, modelul va fi echipat cu un sistem plug-in hybrid de propulsie capabil să ofere aproximativ 800 CP.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Lexus a prezentat LS facelift: mici modificări de design și suspensii îmbunătățite

Lexus a prezentat LS facelift dedicat pieței din Japonia. Modelul propune o serie de noutăți la nivel estetic, îmbunătățiri în dreptul sistemelor de siguranță și asistare, și o suspensie mai confortabilă.
Vineri, 19 Iunie 2020 | Modele noi

Noutăți pentru BMW Seria 7 facelift: motoare diesel cu sistem mild-hybrid și direcție integrală îmbunătățită

BMW Seria 7 facelift va fi disponibil din luna iulie cu două motorizări diesel de 3.0 litri cu șase cilindri echipate cu un sistem mild-hybrid la 48V. Noile versiuni promit mai multe resurse și un consum de carburant mai mic.
Marti, 26 Mai 2020 | Modele noi

Prima imagine cu viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S: modelul va fi lansat în a doua parte a anului. Versiunea electrică EQS sosește în 2021

Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu viitoarea generație Clasa S. Vârful de gamă pregătit de constructorul german va fi prezentat în a doua parte a anului și va miza atât pe modificări de ordin estetic, cât și pe îmbunătățiri la interior. În 2021, nemții vor lansa și versiunea electrică EQS.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S: vârful de gamă al constructorului german va fi prezentat în acest an

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în acest an, iar producătorul german promite atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior. Totodată, gama de motorizări va include și versiuni cu sisteme hibrid de propulsie.
Joi, 30 August 2018 | Industrie

Rușii de la Aurus vor să concureze pe piața mașinilor de lux cu Rolls-Royce și Bentley: Aurus furnizează limuzina prezidențială pentru Vladimir Putin

Rușii de la Aurus, cei care au construit și livrat limuzina Senat pentru președintele Vladimir Putin, vor să lanseze o serie de mașini de lux cu care să concureze pe o piață dominată de Rolls-Royce și Bentley. Pe lângă limuzina Senat, Aurus vrea să lanseze în curând și un SUV de lux.
Luni, 04 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Rolls-Royce va lansa o versiune electrică pentru Phantom: “Nu ne interesează un model hibrid”

Torsten Muller-Otvos, președintele Rolls Royce, a declarat că modelul Phantom va primi o versiune electrică. Compania nu este interesată să lanseze vreun model hibrid.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Modele noi

Limuzina lui Donald Trump face ultimele teste înainte de lansarea oficială: va avea peste șase tone și geamuri de 15 centimetri grosime

General Motors dezvoltă viitoarea limuzină a președintelui Donald Trump. Aceasta va avea la bază șasiul unei camionete americane.
Joi, 22 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Limuzina-buncăr: Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard rezistă la gloanțe și explozii

Nu trăim vremuri tocmai propice pentru ca marii lideri de stat să circule relaxați în decapotabile. Mercedes știe asta și a blindat cea mai luxoasă versiune a limuzinei sale prin excelență. A ieșit un seif pe roți care-și protejează pasagerii în caz de atacuri armate sau explozii.
Joi, 07 Aprilie 2016 | General

Noua limuzină a lui Vladimir Putin va fi construită în Rusia, va avea motor Porsche şi va putea fi cumpărată de oricine

Vladimir Putin va avea de anul viitor o nouă limuzină construită în Rusia al cărei motor va fi dezvoltat de Porsche. Limuzina va fi produsă în 5.000 de unităţi care vor putea fi achiziţionate de oricine.
Marti, 22 Octombrie 2013 | Tehnologie

Limuzina preşedintelui Obama cântăreşte 6.8 tone şi costă 1.5 milioane de dolari

Preşedintele Obama apare de foarte multe ori la bordul limuzinei Cadillac create special de GM. Maşina cântăreşte 6800 de kilograme, oferind un blindaj nemaîntâlnit şi sisteme de protecţie demne de filmele cu James Bond.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Modele noi

Bentley Mulsanne Executive - un interior transformat în birou mobil

Bentley a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Mulsanne Executive, o versiune a limuzinei transformată în birou mobil cu ajutorul mai multor ecrane LCD şi LED.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 30 Martie 2012 | Feature

FEATURE: Tragedii auto - celebrităţi care au murit în maşină

De-a lungul timpului, nume celebre din politică, literatură, industria filmului sau a muzicii şi-au găsit sfârşitul într-un automobil. Iată cele mai cunoscute cazuri.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Lincoln MKZ Concept aduce un plus de dinamism

Lincoln, marca de lux a concernului Ford a adus la Salonul Auto de la Detroit conceptul MKZ. Acest concept prefigurează o viitoare berlină de lux pentru piaţa americană.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Renault va lansa un model de lux, urmas al lui Vel Satis

Un oficial Renault a confirmat astazi lansarea unui viitor model de lux, care sa continue traditia modelelor Safrane si Vel Satis. Francezii nu au uitat nici de Espace, care va sosi odata cu sfarsitul crizei economice.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Modele noi

Rolls Royce: "Un Phantom electric ar fi ideal"

Rolls Royce isi doreste un Phantom electric, motivat de usurinta cu care ar putea lua nastere aceasta versiune. Proiectul ar trebui insa sa primeasca acordul BMW.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Tuning

Arden pregateste primul kit de tuning pentru Jaguar XJ

Tunerul de casa al celor de la Jaguar a anuntat deja ca pregateste un pachet de modificari pentru cel mai nou model al constructorului britanic, limuzina XJ.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Noul Jaguar XJ debuteaza pe aleile salonului

Jaguar a tinut cu tot dinadinsul sa impresioneze publicul prezent in zilele de presa la Frankfurt si a expus limuzina XJ intr-un mod mai special. Modelul a servit ca mijlocul de transport in interiorul salonului.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Modele noi

Prima imagine oficiala a noului Lexus LS facelift

Lexus a publicat prima imagine oficiala a versiunii revizuite LS, varful de gama al brandului japonez de lux. Aspectul general nu a fost modificat, faceliftul fiind unul destul de discret.
Luni, 17 August 2009 | General

Bentley a lansat primul site dedicat noului Mulsanne

Constructorul britanic de nisa a lansat un site dedicat celui mai nou membru al gamei sale: limuzina Mulsanne. Varful de gama a fost lansat astazi oficial la Pebble Beach.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Fiat, Volvo, GM, vanzari, General Motors, China, Jaguar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru