Prima imagine oficiala a noului Lexus LS facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.09.2009
Lexus a publicat prima imagine oficiala a versiunii revizuite LS, varful de gama al brandului japonez de lux. Aspectul general nu a fost modificat, faceliftul fiind unul destul de discret.

Dupa ce saptamana trecuta va anuntam ca Lexus se pregateste sa dezvaluie un facelift pentru varful sau de gama LS, revenim astazi cu prima imagine oficiala a modelului de lux. Asa cum anticipam, modificarile estetice sunt minore, designerii japonezi rezumandu-se doar la cateva retusuri "cuminti".

Din primele informatii se pare ca faceliftul va debuta doar pe piata japoneza fiind incerta comercializarea versiunii revizuite si pe piata din Europa. La nivel exterior, japonezii au modificat spoilerele frontal si posterior, au inlocuit semnalizatoarele din oglinzi si au retusat discret linia blocurilor optice.

Grila a fost si ea inlocuita cu una mai proeminenta in timp ce designul jantelor a fost schimbat si el. Desi imaginea nu a fost insotita si de un comunicat de presa, se asteapta ca noul Lexus LS sa dispuna de un program de personalizare amplu, botezat L-Select.

Comentarii (2)

  • Mai are putin si seamana cu vreun Brilliance. Asa alba arata ca o jucarie tip furaciune chinezeasca...

    Pacat de fatza, ca masina este uimitoare.
    1 3
  • hmmm.......
    I-AU STRICAT ASPECTUL EXTERIOR! :(
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru