Lexus LS: limuzina primește instrumentar digital și roți spate viratoare

de Tiberiu Safta
Joi, 05.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a dezvăluit o serie de actualizări pentru limuzina sa de lux LS. Noul model primește acum un instrumentar digital nou de 12.3 inch și direcție integrală pentru versiunile cu 4 roți motrice, printre altele.

Constructorul japonez a anunțat o serie de noutăți pentru LS, modelul de lux al celor de la Lexus. Noile actualizări sunt disponibile, pentru moment, doar pe piața din Japonia, iar acestea cuprind sisteme multimedia noi, dar și câteva noutăți la nivel tehnic.

Cea mai mare noutate se regăsește la interior, acolo unde modelul de lux primește un instrumentar digital nou, cu diagonală de 12.3 inch. Noul instrumentar aduce și o interfață grafică nouă, iar modelul vine acum dotat și cu două camere de bord, una pentru față și cealaltă cu vedere în spate. Noul Lexus LS este acum compatibil și cu o aplicație specială care permite accesarea funcțiilor cheii mașinii direct din smartphone.

Mai mult, cei care aleg versiunea LS 500h vor primi acum și un atașament pentru alimentare externă în caz de urgență.

Începând de azi, versiunile cu tracțiune integrală ale lui Lexus LS beneficiază de un sistem de direcție integrală. Anterior, acest sistem fusese disponibil doar pentru versiunile cu propulsie.

În plus, unele versiuni vor avea și un suport nou pentru radiator, care va mări rigiditatea caroseriei și va oferi un răspuns mai bun al direcției.

Suspensia a fost ușor îmbunătățită pentru a oferi un nivel mai mare de confort, iar terminația evacuării a fost reașezată la un unghi nou pentru a reduce vibrațiile. Alături de asta, modul de rulare Comfort include acum o funcție care elimină chiar și cele mai mici vibrații în zona banchetei.

Alte noutăți aduse de Lexus LS includ sistemul Advanced Drive actualizat, care preia controlul mașinii în trafic, la viteze de până la 40 de km/h. Modelul de lux mai primește și pachetul Lexus Safety System+, prin care mașina virează automat dacă șoferul se apropie prea mult de mașini parcate, pietoni sau bicicliști.

Cei care aleg versiunea LS 500 primesc și pachetul Advanced Park pentru parcarea automată, în timp ce versiunea hibridă LS 500h aduce o funcție de la distanță pentru acest sistem.

Noul Lexus LS actualizat este disponibil doar în Japonia, pentru moment.

Cel mai probabil, actualizările vor ajunge și la exemplarele vândute în restul lumii.

via Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru