Bentley a lansat primul site dedicat noului Mulsanne

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 17.08.2009
Constructorul britanic de nisa a lansat un site dedicat celui mai nou membru al gamei sale: limuzina Mulsanne. Varful de gama a fost lansat astazi oficial la Pebble Beach.

Dupa ce a dezvaluit in aceasta dimineata primele imagini si informatii despre noul inlocuitor al vechiului Arnage, Bentley a emis un alt comunicat de presa care anunta primul site oficial dedicat modelului Mulsanne.

Varful de gama al constructorului britanic de lux este prezentat publicului intr-o interfata sobra, care face trimiteri la traditia constructorului in motorsport. Site-ul pune la dispozitia vizitatorilor o galerie foto completa a modelului prezentat in cadrul Concursului de Eleganta Pebble Beach, motivele pentru care a fost ales numele Mulsanne si, cel mai important, target-ul limuzinei.

Asa cum toata lumea se astepta, Bentley Mulsanne isi propune sa atraga de partea sa clientii Rolls Royce.

Viziteaza site-ul oficial Bentley Mulsane

Comentarii (6)

  • incepe sa-mi placa
    era o reclama prin anii 2004-2007 la E-classe. Se intitula "priveste noul E-classe cu alti ochi".
    Se foarte potriveste la modelul asta
    4 2
  • Stelian_Opincariu
    @roland_st
    Intelepciunea este un drum pe care tu nu o sa-l calci niciodata.
    3 14
  • multumesc...cand am sa ajung la drumul ala am sa te informez poate ai sa mi te alaturi...pana atunci:

    priveste noul Benteley cu alti ochi ;)
    2 1
  • Stelian_Opincariu
    Mulsanne in traditia celor de la Bentley, respecta valoarea marcii de valoare britanica. Multimiliardarii vor fii absolut multumiti.


    OFFTOPIC @roland_st , vad ca te tii tare in ceea ce priveste lumea automobilistica. Dar ma tem ca mirosul danturii tale te tradeaza. Va salut cu respect! Ciao!
    2 11
  • Numai mie mi se pare ca Bentley-ul asta zambeste ca si locomotiva Tommy din desenele animate???
    In rest, masina e ok pentru cine e conceputa...$$$
    2 0
  • UN ROLLS mai mic
    O COPIE NEREUSITA
    Nu stiu de ce ROLLS ROYCE nu riposteaza , pentru ca sunt destuii saraci care o sa cumpere masina asta si ii afecteaza in mod direct , ar trebuii detinatorii de ROLLS sa faca ceva nu este posibil sa treaca pe langa tine un ROLLS 2 . Mama nu ii mai suport pe copiatori , VW face orice pt bani si isi bate joc de clienti exemple :
    motoare de la VW intalnesti pe AUDI, PORSHE , si invers , au facut PASSATUL CC mai frumos ca A6 , tot ce a fost bun pe TOUAREG le-a imprumutat la Q7 si CAYMAN , au facut SKODA YETY mai buna ca TIGUANU , VW PHAENTON este identic cu A8 si multe altele . VW , AUDI , PHORSE o alianta in care amesteca lucrurile masini VW egale lu AUDI si AUDI egale u PHORSE , de exemplu in ziua de azi iti cumperi un PHORSE doar cu numele pt ca defapt are la baza motoare de la AUDI si AUDI de la PHORSE , eu cred ca , clienti sunt inedreptatiti , imi cumpar PHORSE sa vad cum ma face la semafor AUDI TT si R8 ? sau Imi cumpar A6 ca sa ma faca ala cu PASSATU CC ? sau Imi cumpar TIGUAN sa ma faca ala cu YATY , sau Q 7 ca sa ma faca in teren accidentat TOUAREGUL ? E drept asa ? De ce sa dai atatia bani pe un BENTLEY MUSLLANE can nu este ceva unicat , este ceva care exista deja pe piata , ROLLS ROYCE . Cred ca BENTLEY a ramas tot ROLLSURI mai mici
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru