Mulsanne

Marti, 12 Aprilie 2022 | Industrie

Bentley Mulsanne va renaște sub forma unui GT electric de lux

Bentley va readuce la viață modelul Mulsanne sub forma unui GT electric de lux. Viitorul model va fi lansat până la sfârșitul deceniului curent și va fi printre primele modele electrice ale mărcii britanice.
Joi, 25 Iunie 2020 | Industrie

Bentley a încheiat producția modelului Mulsanne: peste 7.300 de unități într-un deceniu

Bentley Mulsanne a ajuns la final de producție, după peste un deceniu și mai mult de 7.300 de unități construite la uzina din Crewe. Penultimul exemplar Mulsanne 6.75 Edition va ajunge la un client din Statele Unite, în timp ce Bentley a “secretizat” destinația ultimei unități din serie.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Industrie

Final de carieră pentru motorul V8 de 6.75 de litri produs de Bentley: arhitectura propulsorului este folosită din 1959

Bentley a produs ultimul exemplar al motorului V8 de 6.75 litri. Arhitectura acestuia a fost utilizată din 1959, iar până astăzi au fost asamblate 36.000 de exemplare.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | General

Bentley lansează un scurt clip video dedicat lui Mulsanne: cele mai importante momente din cariera modelului britanic

Bentley a publicat un clip video dedicat carierei lui Mulsanne. Modelul va fi scos din producție în vara acestui an, iar actualul Flying Spur va deveni noul vârf de gamă.
Marti, 14 Ianuarie 2020 | General

Cântec de lebădă: Bentley prezintă Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner. Producția modelului britanic va lua sfârșit în primăvara acestui an

Bentley prezintă Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner, o ediție specială care marchează finalul carierei modelului britanic. Motorul de 6.75 litri este cel mai longeviv V8 din istorie, acesta fiind utilizat pentru prima dată în urmă cu 60 de ani pe modelul Bentley S2.
Luni, 06 Martie 2017 | GENEVA 2017

Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner: limuzina Bentley prin excelență devine și mai luxoasă

Inspirată din lumea bijuteriilor de lux, ediția specială Mulsanne Hallmark Series este limitată la doar 50 de exemplare, fiecare înseriat prin plăcuțe speciale iluminate pe praguri.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

Bine ați venit în cel mai scump Bentley! Acesta este noul Mulsanne Grand Limousine

Bentley a lungit cu un metru Mulsanne și i-a crescut înălțimea pentru ca cei patru ocupanți ai locurilor așezate față în față în zona posterioară să se simtă complet răsfățați. Așa s-a născut noul Mulsanne Grand Limousine.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Bentley Mulsanne primeşte o ediţie dedicată Orientului Mijlociu

Bentley va oferi o ediţie specială a lui Mulsanne doar în Orientul Mijlociu, locul în care este cel mai popular acest model. Doar 15 exemplare Mulsanne Majestic vor fi disponibile.
Luni, 21 Iulie 2014 | PARIS 2014

Bentley pregăteşte o versiune sport a limuzinei Mulsanne: 550 CP pentru Mulsanne Speed

Toamna acestui an va îmbogăţi gama Bentley cu o versiune cu 45 de cai mai puternică a actualului Mulsanne. Modelul va fi lansat la Salonul Auto de la Paris.
Joi, 15 Mai 2014 | Modele noi

Bentley îşi sărbătoreşte aniversarea de 95 de ani cu o ediţie limitată a lui Mulsanne

Bentley a prezentat astăzi o ediţie limitată a lui Mulsanne, disponibilă în doar 15 unităţi, oferite la rândul lor doar în Regatul Unit, pentru a celebra 95 de ani de existenţă ai mărcii.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Modele noi

Bentley Mulsanne nu va fi construit şi în versiune decapotabilă

Englezii de la Bentley au decis să nu construiască o versiune decapotabilă a lui Mulsanne. Potrivit celor de la Car&Driver, decizia este legată strict de vânzările slabe estimate pentru această versiune.
Miercuri, 14 August 2013 | Modele noi

Bentley Mulsanne Le Mans, un nou model aniversar, debutează la Pebble Beach

Bentley Mulsanne va primi la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach o ediţie care aniversează 90 de ani de la prima ediţiei a cursei de la Le Mans.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Bentley Mulsanne primeşte o actualizare subtilă la Geneva

Bentley Mulsanne vine la Geneva cu o serie de actualizări care sporesc posibilităţile de personalizare ale modelului britanic.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | Modele noi

Bentley Mulsanne primeşte o ediţie specială în cinstea Reginei Marii Britanii

Bentley aniversează 60 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a cu o ediţie specială a lui Mulsanne, numită Diamond Jubilee.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Bentley EXP 9F, un nou SUV-concept în Grupul VW

Pe lângă Mulsanne Mulliner Specification, Bentley a adus la Geneva un exercițiu de design sub forma unui SUV. Acesta se numește EXP 9F și ar putea avea și o versiune de serie.
Luni, 05 Martie 2012 | General

Bentley Mulsanne primeşte interiorul Executive

Bentley prezintă la Salonul Auto de la Geneva un interior special dedicat oamenilor de afaceri care trebuie să fie permanent conectaţi la internet şi e-mail.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Tehnologie

Bentley va obţine componente mai ieftine din fibră de carbon

Bentley a dezvoltat un proces de obţinere a unui material compozit din fibră de carbon care este mai rezistent, mai ieftin şi mai uşor decât aceasta.
Duminica, 30 Mai 2010 | Autoipoteze

Bentley ar putea produce o versiune shooting brake a lui Continental

Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Car & Driver Stuart McCullough a declarat că este posibil să vedem o versiune shooting brake a modelului Continental.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Modele noi

Bentley a rezervat toate unităţile Mulsanne care vor fi produse până în 2012

Clienţii Bentley au rezervat toate unităţile Mulsanne care vor fi construite până în 2012. Compania britanică ia în considerare creşterea producţiei pentru a răspunde cererii.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

Bentley a dezvaluit specificatiile tehnice ale lui Mulsanne la Geneva

Producatorul de automobile de lux din Crewe a dezvaluit toate detaliile tehnice ale lui Mulsanne la Salonul Auto de la Geneva. Acesta a fost prezentat alaturi de cel mai rapid cabrio creat vreodata de Bentley, Continental Supersports Convertible.

Tag-uri similare

Salon Auto, Bentley, Concept, Geneva, Frankfurt, Bugatti, Salonul Auto, Marea Britanie, Salonul Auto Geneva, Rolls-Royce
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru