Salonul Auto de la Paris 2014

Bentley pregăteşte o versiune sport a limuzinei Mulsanne: 550 CP pentru Mulsanne Speed

Publicat Luni, 21.07.2014
de Mircea Meșter
Comenteaza 0
Bentley pregăteşte o versiune sport a limuzinei Mulsanne: 550 CP pentru Mulsanne Speed - Poza 1
Toamna acestui an va îmbogăţi gama Bentley cu o versiune cu 45 de cai mai puternică a actualului Mulsanne. Modelul va fi lansat la Salonul Auto de la Paris.

Esential 550 de cai putere va avea noul Bentley Mulsanne Speed.
Bentley le pregăteşte fanilor mărcii britanice o surpriză de proporţii în cursul acestei toamne. Deşi iniţial păreau doar zvonuri de presă, informaţiile conform cărora brandul din Crewe va scoate pe piaţă o versiune mai puternică a navei-amiral Mulsanne încep să se închege, iar jurnaliştii din Albion ne dau deja câteva date interesante legate de viitorul model.

TEST DRIVE Bentley Mulsanne: Monumental

Botezat cel mai probabil Bentley Mulsanne Speed, noul model va beneficia de aceeaşi reţetă exclusivistă pe care o prezintă astăzi limuzina britanică, care include materiale de top finisate în Centrul de Excelenţă al fabricii din Cheshire, dar va plusa cu un motor cu circa 50 de cai mai puternic decât cel prezent pe actualul model de serie. Vă reamintim că Bentley Mulsanne este animat de un V8 de 6.75 litri care dezvoltă 505 CP la 4200 rpm şi 1020 Nm la 1750 rpm.

Datele tehnice oficiale ale modelului din Albion arată o acceleraţie 0-100 km/h în 5.1 secunde şi o viteză maximă de 295 km/h. Primele informaţii arată că noul Mulsanne Speed se va baza pe o viteză maximă de 320 km/h, atinsă în ciuda celor 2.7 tone pe care modelul le va avea trecute în cartea tehnică.

O vizită la Bentley: Perfecţiunea mâinilor muncite

Dezvăluirea oficială a noului Bentey Mulsanne Speed va avea loc cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris, care îşi va deschide porţile la începutul lunii octombrie.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru