Bentley Mulsanne primeşte interiorul Executive

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Luni, 05.03.2012
Bentley prezintă la Salonul Auto de la Geneva un interior special dedicat oamenilor de afaceri care trebuie să fie permanent conectaţi la internet şi e-mail.

Prezentat iniţial drept un concept de interior pentru cei care vor să facă afaceri din Bentley-ul personal, interiorul Executive devine cel mai luxos şi plin de tehnologie spaţiu care poate fi regăsit într-un Bentley Mulsanne. Bancheta din sapte a fost transformată într-un birou mobil, utilat cu stil, dar şi foarte mult lux. 

Măsuţele ce se pliază pe spătarele scaunelor din faţă sunt dotate cu câte un iPad cu tastatură wireless pentru fiecare loc din spate. Acestea pot fi controlate şi prin trackpad-uri Apple. În cotieră găsim un telefon, iPhone bineînţeles, şi un stilou Tibaldi. În portbagaj regăsim un Apple Mac Mini.

Să nu uităm de monitoarele de 8 inch din tetiere şi un ecran de 15.6 inch ce se deschide autopat din plafonul Bentley-ului Mulasanne cu interior Executive. Aceste monitoare sunt controlate prin intermediul unor aplicaţii deja instalate pe cele două iPad-uri.

Pentru a instala toate aceste gadgeturi în interiorul unui Bentley Mulsanne este nevoie de 170 de ore.

Via | Bentley

Comentarii (9)

  • volkswagen resapat...
    25 18
  • Corect
    Limba romana
    Re_esapat
    2 18
  • :)
    opinia mea este ca exteriorul arata fabulos, in special profilul... de la usile din spate pana la capatul masinii
    2 5
  • @ INcorect
    Scuza-ma, dar mi se pare aiurea gestul tau... Dupa ce ca utilizatorul "class" se inroseste de zor, apari tu cu o aberatie de zile mari sa-i strici omului ziua de tot... :)
    E oare greu sa-ti creezi o parere avizata inainte de a comenta inutil si gresit?!?

    Citat din: http://dexonline.ro/
    P.S.: Internetul, pe langa faptul ca e aproape gratis, este si util sau educativ! ;)
    3 1
  • @Corect
    REȘAPÁT, -Ă, reșapați, -te, adj. (Despre anvelopele roților) Căruia i s-a adăugat un nou strat de cauciuc. – V. reșapa.
    Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a | Permalink

    E o exprimare plastica. Foloseste-ti creierul!
    8 1
  • Nu-l bagati in seama e jiji cocalarul care ataca pe toata lumea cu limba lui matematica si cu idelile lui de acum 20 de ani!nu merita atentie!
    Masina arata fabulos nimic de zis...nu conteazacae sub tutela wv...e o bijuterie pentru oameni din inalta clasa nu pt cocalari cu bani!
    3 6
  • e super
    Degeaba stilul clasic englezesc nu lipseste si asta ma face sa o admir mai mult!!!............@Corect te crezi mare gramatician aici,sau te crezi la scoala cu copilasi.....fiecare poate face o gresala si eu,si tu,si altii,asa ca nu mai tot vedea tu greselile altora ci incearca sa le vezi doar pe ale tale.....Pt tine toti sunt niste analfabeti....tu esti desteptul pamantului....llllooooollll
    4 9
  • jiji cocalarul @nicu=edi
    n'am fost eu, pacat totusi ca nu iti mai folosesti id-ul , ar fi vazut lumea cat esti de limitat...(adimini pot sa confirme dc e acelasi ip sau nu...dar probabil ca au alte lucruri mai bune de facut! tu edi iesi in evidenta oricum si n'are nimeni nevoie de confirmari oricate id-uri ti-ai lua, iti stim toti frustrarile)
    6 1
  • masina-i super desi.........tot pe 2 va ramane.ce nu inteleg :pt ce atatea monitoare acolo?zici ca esti intr-o centrala nucleara.mai ramanea sa ofere gratis in dotare lap topuri.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru