Bentley a rezervat toate unităţile Mulsanne care vor fi produse până în 2012

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.05.2010
Clienţii Bentley au rezervat toate unităţile Mulsanne care vor fi construite până în 2012. Compania britanică ia în considerare creşterea producţiei pentru a răspunde cererii.

Englezii de la Bentley au anunţat că toate unităţile Mulsanne care vor fi produse până în 2012 au fost rezervate de clienţi. Până în 2012, constructorul din Crewe s-a angajat să construiască 800 de unităţi Mulsanne pentru a întruni comenzile făcute până acum. Deşi oficialii Bentley au anunţat că iau în considerare creşterea producţiei, aceasta nu va putea fi realizată cu uşurinţă.

După cum ştiţi, Bentley Mulsanne este vopsit în 86 de ore, iar asamblarea durează 170 de ore. Vopsirea tuturor celor 800 de unităţi care vor fi produse până în 2012 va dura aproximativ 68.800 de ore, iar asamblarea acestora va dura 136.000 de ore. Creşterea numărului de angajaţi nu este o soluţie pentru cei de la Bentley decât în zone restrânse, deoarece instruirea acestora durează foarte mult, iar fiecare angajat are nevoie de o perioadă de timp până când este pregătit pentru linia de producţie.

În 2010 Bentley va produce doar 200 de unităţi Mulsanne, iar acestea au fost rezervate de mult. Astfel, în 2011 Bentley trebuie să asambleze de trei ori mai multe unităţi Mulsanne decât în 2010.

Bentley Mulsanne este echipat cu un motor V8 twin-turbo de 6.75 litri ce dezvoltă 512 CP şi oferă un cuplu motor de 1.020 Nm.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (8)

  • trist
    foarte tris arata aceasta limuzina, nu o sa fie niciodata lanivelul Rolls Royce
    8 5
  • Excomunicatorul
    :)
    E chiar eleganta.

    Rolls si-a facut un nume.In rest e cam aceeasi treaba.
    3 7
  • ...si poate nici nu urmareste neaparat sa faca concurenta la RR...nu vad de ce aceasta comparatie,RTI...
    2 5
  • @ ian
    si cu ce o comparam? cu dacia? sau tu crezi ca o sa concureze cu renault ?
    5 0
  • @ian
    Iti zic eu, chiar daca poate el nu o sa recunoasca, el vrea sa zica ca bmw este peste vag...este o obsesie pt ei...
    2 5
  • @ GEORGE
    iar incepi? nu poti sa te abti in niciun fel, nu?
    4 1
  • @rti cu s classe...linistit desi ....nu sunt fan mert...si de ce nu si cu bmw 7....maserati etc...
    0 4
  • @ ian
    pentru ca aceasta masina are ca target RR, Maybach si Maserati- conteaza si altceva in afara de pret si dotari - prestigiul unei limuzine (nu ca Mercedes si BMW ar fi pe langa dar au un target mai larg )
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru