Bentley Mulsanne

Miercuri, 03 Iunie 2020 | Industrie

Final de carieră pentru motorul V8 de 6.75 de litri produs de Bentley: arhitectura propulsorului este folosită din 1959

Bentley a produs ultimul exemplar al motorului V8 de 6.75 litri. Arhitectura acestuia a fost utilizată din 1959, iar până astăzi au fost asamblate 36.000 de exemplare.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | General

Bentley lansează un scurt clip video dedicat lui Mulsanne: cele mai importante momente din cariera modelului britanic

Bentley a publicat un clip video dedicat carierei lui Mulsanne. Modelul va fi scos din producție în vara acestui an, iar actualul Flying Spur va deveni noul vârf de gamă.
Marti, 14 Ianuarie 2020 | General

Cântec de lebădă: Bentley prezintă Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner. Producția modelului britanic va lua sfârșit în primăvara acestui an

Bentley prezintă Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner, o ediție specială care marchează finalul carierei modelului britanic. Motorul de 6.75 litri este cel mai longeviv V8 din istorie, acesta fiind utilizat pentru prima dată în urmă cu 60 de ani pe modelul Bentley S2.
Marti, 23 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Chiar și regii au nevoie de o coroană nouă: Bentley Mulsanne primește un facelift și o versiune mai lungă, care măsoară 5.8 metri

Bentley va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva un facelift pentru limuzina Mulsanne. Modelul va primi și o variantă cu ampatament mărit, care măsoară 5.8 metri.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Modele noi

Şeful Bentley anunţă un nou model, pe lângă SUV-ul deja confirmat

Bentley are planuri mari de expansiune. Britanicii vor să ofere publicului o gamă alcătuită din cinci modele. La cele trei din prezent se vor adăuga SUV-ul deja confirmat şi un model sportiv, anunţat astăzi de şeful companiei.
Marti, 01 Iulie 2014 | Modele noi

Bentley va lansa un Mulsanne de performanţă în toamna acestui an

Bentley va lansa în cadrul Salonului Auto de la Paris o versiune mai puternică a actualului Mulsanne. Modelul va beneficia de 550 de cai putere şi de o masă mai scăzută.
Joi, 15 Mai 2014 | Modele noi

Bentley îşi sărbătoreşte aniversarea de 95 de ani cu o ediţie limitată a lui Mulsanne

Bentley a prezentat astăzi o ediţie limitată a lui Mulsanne, disponibilă în doar 15 unităţi, oferite la rândul lor doar în Regatul Unit, pentru a celebra 95 de ani de existenţă ai mărcii.
Marti, 29 Aprilie 2014 | Reportaj

O vizită la Bentley: perfecţiunea mâinilor muncite

Există câteva locuri din lume în care maşinile au rămas obiecte ale tradiţiei. Fabrica Bentley din Marea Britanie, aflată într-o zonă rurală în care timpul pare că nu există, este un astfel de loc. Unul în care oamenii respiră şi trăiesc pentru maşini. Generaţie după generaţie.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Modele noi

Bentley Mulsanne nu va fi construit şi în versiune decapotabilă

Englezii de la Bentley au decis să nu construiască o versiune decapotabilă a lui Mulsanne. Potrivit celor de la Car&Driver, decizia este legată strict de vânzările slabe estimate pentru această versiune.
Miercuri, 14 August 2013 | Modele noi

Bentley Mulsanne Le Mans, un nou model aniversar, debutează la Pebble Beach

Bentley Mulsanne va primi la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach o ediţie care aniversează 90 de ani de la prima ediţiei a cursei de la Le Mans.
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Bentley Mulsanne primeşte o actualizare subtilă la Geneva

Bentley Mulsanne vine la Geneva cu o serie de actualizări care sporesc posibilităţile de personalizare ale modelului britanic.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Modele noi

Bentley Mulsanne Executive - un interior transformat în birou mobil

Bentley a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Mulsanne Executive, o versiune a limuzinei transformată în birou mobil cu ajutorul mai multor ecrane LCD şi LED.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Bentley Mulsanne Cabrio va costa 350.000 de euro

Varianta decapotbilă a navei amiral Bentley va avea un preţ de pornire de 350.000 de euro, compatibil cu eticheta de ”cel mai sofisticat şi elegant cabrio din lume”.
Luni, 20 August 2012 | Concepte

Bentley Mulsanne Cabriolet, prezentat sub formă de schiţe oficiale la Pebble Beach

Bentley a organizat un eveniment exclusivist pentru clienţi în cadrul căruia aceştia au putut admira ultima creaţie a mărcii: o versiune de pre-serie a lui Mulsanne Cabriolet. Deocamdată, noi admirăm modelul din schiţe oficiale.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | Modele noi

Bentley Mulsanne primeşte o ediţie specială în cinstea Reginei Marii Britanii

Bentley aniversează 60 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a cu o ediţie specială a lui Mulsanne, numită Diamond Jubilee.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Bentley EXP 9F, un nou SUV-concept în Grupul VW

Pe lângă Mulsanne Mulliner Specification, Bentley a adus la Geneva un exercițiu de design sub forma unui SUV. Acesta se numește EXP 9F și ar putea avea și o versiune de serie.
Joi, 23 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Bentley Mulsanne Mulliner - versiunea sportivă a limuzinei britanice

Bentley va prezenta la Geneva versiunea sportivă a actualului Mulsanne, botezată Mulliner. Declinarea păstrează motorul V8, dar vine cu un look şi un comportament sportiv.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Industrie

Bentley: "Decesul rivalilor de la Maybach este o ocazie de a câstiga clienţi"

Şeful Bentley a declarat că îngroparea brandului Maybach este o oportunitate de pe urma căruia brandul englez intenţionează să profite. Bentley a făcut deja o ofertă vechilor clienţi Maybach.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | Feature

TOP 10: Cele mai rapide limuzine din lume

Vrei o limuzină luxoasă dar care poate să transporte fără probleme patru sau cinci pasageri? Şi să aibă, bineînţeles, patru portiere şi ceva spaţiu pentru bagaje. Iată cele mai rapide berline din lume.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | Modele noi

Bentley confirmă variantele cabrio şi coupe pentru Mulsanne

Bentley intenţionează să lanseze mai multe variante pentru modelele Continental şi Mulsanne. Vârful de gamă se pregăteşte să primească variante cabrio şi coupe.

Tag-uri similare

Salon Auto, Bentley, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Bentley Mulsanne, Mulsanne, Bentley Azure, Bentley Continental Supersports Convertible, uzina Bentley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru