Uzina Bentley

Marti, 12 Mai 2020 | Industrie

Bentley a reluat activitatea la uzina din Crewe: măsuri suplimentare pentru protejarea angajaților și capacitate de producție redusă la jumătate

Bentley a reluat în 11 mai producția la uzina din Crewe. Pentru moment, britanicii vor asambla doar Bentayga și Mulsanne, urmând ca de săptămâna viitoare să producă și Continental GT și Flying Spur. Totodată, britanicii au pregătit un pachet suplimentar de măsuri pentru protejarea angajaților.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Industrie

Ultimul Bentley Azure a iesit de pe linia de productie

Decapotabila de lux Bentley Azure incheie ciclul de viata al vechiului Arnage, nava amiral a britanicilor, inlocuita anul trecut de noul Mulsanne.
Vineri, 02 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Cum se asambleaza manual motorul unui Bentley Mulsanne

Bentley lucreaza in prezent la primele exemplare pre-productie ale modelului Mulsanne. Limuzina este animata de un motor V8, care este asamblat manual de o echipa de ingineri la uzina din Crewe.
Miercuri, 10 Martie 2010 | Video

VIDEO: Arta vopsirii unui Bentley Mulsanne

Rob Thompson, inginer sef in cadrul departamentului de vopsitorie Bentley, vorbeste despre complexitatea procesului de finisare a caroseriei lui Mulsanne, cel mai nou model creat la Crewe.

Tag-uri similare

Bentley Mulsanne, uzina Bentley, uzina din Crewe, video Bentley Mulsanne, asamblare Bentley, cum se vopseste un Bentley Mulsanne, limuzina Bentley, motorul lui Bentley Mulsanne, uzina Crewe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru