Bentley a reluat activitatea la uzina din Crewe: măsuri suplimentare pentru protejarea angajaților și capacitate de producție redusă la jumătate

de Cornel Șocariciu
Marti, 12.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a reluat în 11 mai producția la uzina din Crewe. Pentru moment, britanicii vor asambla doar Bentayga și Mulsanne, urmând ca de săptămâna viitoare să producă și Continental GT și Flying Spur. Totodată, britanicii au pregătit un pachet suplimentar de măsuri pentru protejarea angajaților.

În ultimele săptămâni, 298 de uzine auto din Europa și-au reluat treptat producția, conform unui raport publicat de Asociația Constructorilor de Automobile din Europa (ACEA).

Acum, oficialii Bentley au anunțat că începând cu 11 mai a fost reluată producția în Crewe. 1.700 de angajați au revenit în fabrica producătorului britanic, iar oficialii au pregătit un ghid alcătuit din 250 de instrucțiuni pentru protejarea personalului.

Echipele care au lucrat la dezvoltarea acestui ghid au pregătit măsuri noi de siguranță și distanțare. Britanicii s-au asigurat că fiecare angajat va putea menține o distanță de cel puțin doi metri față de celelalte posturi de lucru, au fost integrate fluxuri de trafic cu un singur sens și au fost reproiectate anumite zone de lucru. De asemenea, fiecare angajat va purta echipamente suplimentare de protecție.

Pentru moment, uzina va produce doar Bentayga și Mulsanne, urmând ca de săptămâna viitoare să asambleze și Continental GT și Flying Spur.

Conform oficialilor producătorului britanic, în următoarea perioadă, capacitatea de producția va fi redusă cu aproape 50%.

Restul angajaților (peste 500) ar urma să se întoarcă în fabrică de la jumătatea lunii iunie.

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    de cind mi-a promis sefu de la carfur marire de salariu stau pe ginduri ce sa-mi iau ca nisanu meu tiida e pe butuci.
    hmm greu sa aleg bentley aston martini fierrari sau bogatti ca toti si-au redeschis portile vad, pe care sigur pasesc primele exemplare.
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru