Bentley Mulsanne Cabriolet, prezentat sub formă de schiţe oficiale la Pebble Beach

de Mircea Meșter
Luni, 20.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a organizat un eveniment exclusivist pentru clienţi în cadrul căruia aceştia au putut admira ultima creaţie a mărcii: o versiune de pre-serie a lui Mulsanne Cabriolet. Deocamdată, noi admirăm modelul din schiţe oficiale.

Bentley a profitat de prezenţa la Concursul de frumuseţe de la Pebble Beach (SUA) pentru a anunţa că pregăteşte în următoarea perioadă un nou model. Este vorba de versiunea cabriolet a lui Mulsanne, dezvoltată pentru clienţii care îşi doresc un nivel de exclusivism cu adevărat înalt în gama constructorului britanic.

Deocamdată, publicul larg şi presa pot admira noul model - care poartă încă particula "Concept" - într-o serie de schiţe oficiale publicate de Bentley. Însă, conform presei de peste Ocean, conceptul a fost deja admirat de o serie de clienţi aleşi pe sprânceană de Bentley, care au văzut maşina în cadrul unui eveniment ultra exclusivist care a avut loc la Pebble Beach. 

Urmareste Automarket
Spre deosebire de Mulsanne, viitorul Mulsanne Cabriolet va avea doar două uşi, deşi modelul britanic îşi va menţine caracterul "familial" prin prezenţa celor patru locuri foarte confortabile.
Modelul va dispune de un soft top retractabil, inspiraţia pentru designul maşinii fiind Park Ward S1 Drophead Coupe, un model care a făcut istorie în anii '50. 

Bentley nu a oferit nicio informaţie legată de motorul noului model, însă este foarte probabil ca acesta să beneficieze de aceeaşi unitate care pune în mişcare limuzina Mulsanne: un V8 turbo de 6.75 litri care dezvoltă puţin peste 500 de cai putere.

Comentarii (1)

  • Bentley o sa bage diesel si pe modelul asta? penibil...
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru