Bentley Azure

Miercuri, 27 August 2014 | Modele noi

Bentley Mulsanne Cabrio revine pe planşa de lucru şi promite să atace Rolls Royce Drophead Coupe

Bentley a reconfirmat interesul pentru o variantă decapotabilă a actualului Mulsanne. Şeful constructorului britanic a anunţat oficial debutul Mulsanne Convertible.
Joi, 18 Iulie 2013 | O lume nebuna

Ofertă de nerefuzat: 11 supercaruri şi limuzine vândute cu doar 3.1 milioane de euro

Poliţia franceză a scos la licitaţie 11 supercaruri confiscate în urmă cu doi ani de la fiul preşedintelui Guineei Ecuatoriale. Deşi printre maşini se numărau două Bugatti Veyron şi un Ferrari Enzo, suma adunată la finalul licitaţiei a fost caraghioasă.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Video

Paris: 11 supercaruri exotice confiscate de poliţia franceză

Poliţia pariziană a confiscat 11 supercaruri aparţinând fiului preşedintelui Guineei Ecuatoriale. Printre ele s-au numărat două Bugatti Veyron, un Ferrari Enzo şi un Rolls Royce.
Sambata, 23 Iulie 2011 | Accidente exotice

Accident în lanţ cu maşini de lux în Monaco

Un accident în lanţ în care au fost implicate şase maşini de lux a avut loc în parcarea localului Cafe de Paris din Monaco.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Industrie

Ultimul Bentley Azure a iesit de pe linia de productie

Decapotabila de lux Bentley Azure incheie ciclul de viata al vechiului Arnage, nava amiral a britanicilor, inlocuita anul trecut de noul Mulsanne.
Vineri, 12 Martie 2010 | Modele noi

Toate variantele Bentley Continental vor fi flex-fuel pana in luna iunie

Bentley a anuntat la Geneva ca toate variantele modelului Continental vor fi disponibile cu versiuni flex-fuel pana in luna iunie a acestui an.

Tag-uri similare

Bentley, Bentley Mulsanne, Bentley Azure, Bentley Continental Supersports Convertible, Bentley Brooklands, Bentley Continetal Supersports
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru