Şeful Bentley anunţă un nou model, pe lângă SUV-ul deja confirmat

de Bogdan Mirică
Vineri, 25.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley are planuri mari de expansiune. Britanicii vor să ofere publicului o gamă alcătuită din cinci modele. La cele trei din prezent se vor adăuga SUV-ul deja confirmat şi un model sportiv, anunţat astăzi de şeful companiei.

Bentley caută să îşi extindă gama de modele în următorii ani. Constructorul britanic de lux a anunţat deja că lucrează la un SUV inspirat de conceptul EXP 9F, iar acum confirmă prezenţa unui nou produs în gamă. Confirmarea vine chiar de la Wolfgang Durheimer, preşedintele executiv Bentley, în cadrul unui interviu acordat revistei britanice Top Gear.

Noul model va fi vândut alături de Continental GT, Flying Spur, Mulsanne şi viitorul SUV, urcând numărul ofertelor din gama Bentley la un total de cinci. Momentan nu există informaţii despre specificul celui de-al cincilea model, chiar şi Durheimer fiind evaziv în descrierea caracteristicilor.

Oficialul britanicilor a declarat că modelul va fi ori o sportivă poziţionată la intrarea în gamă, ori un sedan care va încerca să umple golul dintre Continental GT şi Mulsanne.

Dacă prima variantă va fi preferată, ne putem aştepta la un coupe cu motor V8, disponibil doar în variantă cu două locuri. Caracteristicile sale vor fi înclinate clar spre sportivitate, însuşi Durheimer susţinând că vede câteva produse de nişă, extrem de performante, care vor folosi doar propulsie spate.

Comentarii (1)

  • Scorpionul.negru
    Mai bine ar scoate un Mulsane cabrio.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru