Bentley EXP 9F

Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Modele noi

SUV-ul Bentley se apropie de lansare: un nou teaser video trădează linii de design

Bentley continuă să lucreze intens la viitorul său SUV. modelul va folosi o platformă comună cu viitorul Audi Q7 și va fi extrem de capabil în off-road.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Modele noi

Şeful Bentley anunţă un nou model, pe lângă SUV-ul deja confirmat

Bentley are planuri mari de expansiune. Britanicii vor să ofere publicului o gamă alcătuită din cinci modele. La cele trei din prezent se vor adăuga SUV-ul deja confirmat şi un model sportiv, anunţat astăzi de şeful companiei.
Luni, 30 Iunie 2014 | Modele noi

OFICIAL: SUV-ul Bentley va costa peste 160.000 de euro

Bentley va lansa primul său SUV în anul 2016. Modelul îşi propune să devină cel mai rapid SUV de serie din lume şi să scoată din conturile clienţilor peste 160.000 de euro.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Modele noi

SUV-ul Bentley e tot mai aproape: avem prima imagine-teaser a viitorului model britanic

Bentley a publicat astăzi prima imagine a viitorului său SUV. Modelul, o premieră în gama constructorului din Regat, a adunat deja 2000 de comenzi, deşi nu a fost nici măcar finalizat.
Marti, 19 Martie 2013 | Modele noi

SUV-ul Bentley ar putea fi produs în Bratislava

Bentley ar putea produce SUV-ul său la fabrica VAG din Bratislava, anunţă reprezentanţii companiei britanice. Modelul ar putea intra în producţie în 2015.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Modele noi

SUV-ul Bentley ar putea primi numele Falcon

Bentley lucrează în prezent la versiunea de serie a conceptului EXP 9F, expus în martie la Geneva. SUV-ul britanicilor ar putea să se numească Falcon.
Luni, 03 Septembrie 2012 | Modele noi

Bentley are trei propuneri de design pentru SUV-ul EXP 9F de serie

Oficialii Bentley trebuie să aleagă în următoarea perioadă designul final al versiunii de serie EXP 9F, primul SUV din istoria companiei. Data lansării a fost fixată în 2014.
Luni, 27 August 2012 | Modele noi

Şeful Bentley: "Nu schimbăm designul viitorului nostru SUV. Bentley nu e pentru oricine"

După ce designul conceptului EXP 9F a stârnit controverse la nivelul presei auto şi a publicului prezent la Salonul de la Geneva, şefii Bentley au hotărât să ia în considerare doar opinia potenţialilor clienţi. "Un Bentley nu e pentru oricine", spune Wolfgang Durhaimer.
Miercuri, 18 Iulie 2012 | Modele noi

Aston Martin va modifica designul SUV-ului Lagonda

Aston Martin continuă să lucreze la viitorul său model 4x4. SUV-ul Lagonda va suferi însă câteva modificări estetice comparativ cu ceea ce am văzut pe concept, pentru a satisface cererile fanilor.
Vineri, 06 Iulie 2012 | Concepte

Bentley EXP 9F are deja 2.000 de clienţi interesaţi

Englezii de la Bentley au anunţat că au primit aproximativ 2.000 de cereri din partea clienţilor fideli în privinţa achiziţionării versiunii de serie a lui EXP 9F.
Joi, 17 Mai 2012 | Industrie

Aston Martin: "Nu am renunţat la ideea unui SUV de lux"

Următorii ani vor fi unii interesanţi în zona SUV-urilor de lux. Bentley, Lamborghini şi Aston Martin şi-au anunţat deja interesul pentru acest tip de modele prin concepte mai mult sau mai puţin interesante, iar Maserati urmează să lanseze un proptotip propriu în următoarele luni.
Miercuri, 02 Mai 2012 | Modele noi

Bentley: “SUV-ul nostru a fost bine primit. Nu vom schimba designul“

Bentley a declarat recent că EXP 9F, conceptul viitorului său SUV, a atras reacţii pozitive din partea clienţilor. De aceea, designul nu va fi modificat radical, aşa cum se specula.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

SUV-ul Bentley va avea şi o versiune hibridă cu emisii de 130 g/km

Bentley vrea să introducă pe primul său SUV şi o versiune hibridă, alimentată de la priză. Modelul 4x4 va avea un motor V6 benzină şi unul electric.
Luni, 12 Martie 2012 | Modele noi

Bentley lucrează deja la versiunea de producţie a SUV-ului său

Primul SUV de la Bentley nu o să arate exact la fel ca EXP 9F Concept, spun cei de la WhatCar?. Englezii susţin că Bentley lucrează deja de la o versiune de serie, care va fi mai conservatoare.

Tag-uri similare

Bentley, Salonul Auto Geneva, Salon Auto Geneva, Geneva 2012, noutati Bentley, SUV Bentley, Bentley EXP 9F, EXP 9F Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru