SUV-ul Bentley ar putea primi numele Falcon

de Bogdan Mirică
Joi, 22.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley lucrează în prezent la versiunea de serie a conceptului EXP 9F, expus în martie la Geneva. SUV-ul britanicilor ar putea să se numească Falcon.

Bentley a dezvăluit anul acesta la Salonul Auto de la Geneva propunerea sa pentru segmentul SUV-urilor de lux, Conceptul, botezat EXP 9F, a fost criticat de publicul larg, dar apreciat de clienţii brandului britanic. Bentley s-a bazat pe primirea bună şi a continuat dezvoltarea modelului, promiţând că va face unele modificări la nivelul designului.

În prezent, se pare că oficialii producătorului de limuzine au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte aspectul final, ba mai mult au ales şi un nume pentru versiunea de serie. Era oarecum normal ca SUV-ul să nu primească indicativul conceptului EXP 9F, în condiţiile în care niciun model Bentley nu a fost denumit după acest raţionament. Din primele informaţii se pare că acesta se va numi Falcon.

Propulsia sa va fi asigurată de un motor pe benzină, cu o capacitate mai mică decât cea a conceptului EXP 9F, care a venit la Salonul de la Geneva animat de un W12 de 6.0 litri. Este luat în discuţie chiar şi un ansamblu hibrid, la fel de puternic dar ceva mai eficient şi cu influenţe clare în reducerea mediei emisiilor constructorului din Regatul Unit.

via turbo

Comentarii (4)

  • Nu mai conteaza ... oricum e grotesc.
    14 8
  • Astora de la Bentley le suna bine denumirile de la Ford si le imprumuta si ei: Continental (a fost un Lincoln), acum Falcon :)
    Oare s-au terminat denumirile de incep sa le recicleze intre ei?
    11 7
  • Pe cand un pick-up derivat din Falconetti asta?
    7 7
  • zarnesteanu
    Despre SUV-ul Bentley, e prea devreme sa ma pronunt.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru